Image default
Practic

Cum creezi spatii de depozitare intr-un dormitor mic

Chiar si cele mai mici dormitoare pot fi amenajate in asa fel incat sa satisfaca nevoile de depozitare. Iata 6 propuneri din care te poti inspira.

1. Opteaza pentru un pat prevazut cu spatiu de depozitare sau la care poate fi atasata o piesa de mobilier pentru sepozitarea cartilor, revistelor, decoratiunilor etc. (vezi galeria foto).

2. Valorifica spatiul de langa tavan. O poti face prin montarea unor rafturi pentru depozitarea cartilor, revistelor, DVD-urilor etc.

3. Monteaza dulapuri in stanga, dreapta si deasupra patului. Astfel, salvezi din suprafata utila a dormitorululi, pe care o poti utiliza in alte scopuri sau pentru a te bucura de mai multa libertate de miscare.

4. Daca realizarea mobilierul pe comanda nu reprezinta o optiune interesanta pentru tine, cumpara un pat cu sertare. Oricum, spatiul dintre cadrul patului si pardoseala ramane, de cele mai multe ori, un spatiu neutilizat.

5. Foloseste spatiul din jurul ferestrei. O poti face prin montarea unui mobilier care sa acopere toata suprafata din jurul ferestrei, inclusiv cea intre fereastra si tavan. Aceasta varianta este ideala pentru dormitoarele foarte mici, care nu permit amplasarea unui mobilier standard de depozitare.

6. Confectioneaza o husa pentru pat care sa contina buzunare pentru depozitarea maruntisurilor. 

Articole similare

Decorarea mesei de Paste in timp record

Elena Virlan

Mobilier reconditionat indraznet

Radu Vezure

Principalele moduri de aranjare a bucatariei

Dan Mazilu

Lasă un comentariu