Image default
Amenajari Interioare

Cum creezi barul perfect in casa ta

Daca te-ai gandit sa-ti creezi propriul bar, la tine in casa, atunci sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont.

In continuare, designerul Scot Meacham Wood, care a lucrat mai demult pentru Ralph Lauren, iar acum are propria sa firma de design, raspunde unor intrebari care te vor putea ajuta sa iti creezi barul perfect.

Bautura: niciun bar nu ar fi un bar fara bautura; in general este bine sa te axezi pe bauturile clasice si sa detii o selectie de gin, scotch, whisky, vodka, bere si vinuri albe si rosii.

Mixurile: si aici este bine sa mergi tot pe o nota clasica si sa folosesti apa minerala, sucuri (in special de portocale si din alte fructe rosii), apa tonica.

Gheata: sa te asiguri ca ai mereu gheata; ai nevoie cam de 535.92 de grame de gheata la fiecare 4 musafiri.

Echipamentul: cand vine vorba despre echipament, nu trebuie sa exagerezi. Ai nevoie de tirbusoane, un cutit mic pentru fructe, niste pahare speciale de mixat cocktail-urile, niste filtre si o galeata pentru gheata.

Paharele: din nou, este recomandat sa mergi pe modele clasice, cele patrate pentru whisky, circulare si joase pentru vin si in forma de con pentru cocktail-uri. Pentru bere, pahare mai lungi si cu dimensiuni mai mari sau halbe, iar pentru sucuri, pahare mai lungi, circulare.

Locul unde il amplasezi: poate sa fie in sufragerie, daca vrei sa ii creezi si un design mai aparte, iar daca vrei sa nu iasa in evidenta, barul poate fi oriunde, pentru ca vei prepara bauturile, dupa care le duci in locul unde se afla musafirii.

Alte produse pe langa bautura: pentru a crea un meniu perfect intr-un bar, este bine sa te aprovizionezi si cu niste alune, saratele sau chips-uri.

Echilibrul: este foarte important sa retii ca nu toata lumea bea alcool, deci sa ai mereu produsele necesare pentru a face si cocktailuri non-alcoolice

 

Articole similare

Natura salveaza zonele neatractive

Luana Ibacka

Open-space in nuante aramii, intr-un apartament clasic

RL online

Un spatiu mic cu potential mare de amenajare

Elena Virlan

Lasă un comentariu