Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum asiguri o utilizare silentioasa a mobilierului

Daca pana acum nu ai acordat prea mare importanta zgomotului produs de inchiderea sertarelor si a usilor dulapurilor, s-ar putea ca, in timp, acesta sa te exaspereze.

Tocmai de aceea este necesar sa iei in calcul si montarea unor amortizoare atunci cand iti comanzi mobila. Acestea iti vor garanta o inchidere lina si silentioasa a mobilierului. In general, amortizoarele se monteaza pe balamale, odata cu acestea, dar exista si varianta instalarii ulterioare, pe usile dulapurilor.

Practic, orice dulap poate fi dotat cu amortizoare, indiferent de incaperea careia ii este destinat. Este de preferat ca macar mobila de bucatarie sa fie prevazuta cu astfel de sisteme, avand in vedere ca sertarele si dulapurile mobilierului de aici sunt mai des utilizate decat cele din restul locuintei. In bucatarie desfasori mai multe activitati in acelasi timp – gatesti, speli vase, pregatesti masa etc. –, fiecare dintre acestea necesitand deschiderea de nenumarate ori a usilor si sertarelor pentru a-ti lua ingredientele sau ustensilele de care ai nevoie. Si, cu siguranta, nu ai rabdare sa le inchizi pe toate silentios, mai ales in momentele in care faci totul in graba. Prin urmare, esti nevoita sa suporti de fiecare data zgomotul produs de inchiderea lor.

 

Articole similare

Voteaza coperta revistei Domus!

RL online

Imprimeuri coordonate, mate si translucide

revista Caminul

In Pipera: penthouse modern, spatios si aerisit

Elena Virlan

Lasă un comentariu