Image default
Amenajare bucatarie Practic

Cum arta bucataria din viitor?

Incepand de la forma incaperii si culorile preponderente pana la forma mobilierului, totul pare inspirat din filme gen: Stargate SG 1, Star Trek, eventual chiar din nava spatiala Enterprise.

Blatul de lucru insusi aduce aminte de pupitrul de comanda al unei nave amiral iar forma mesei nu e departe nici ea de aceasta impresie. Materialele folosite par a fi de sorginte … alien. Touchscreenul imens, iluminatul din plafon si pereti, electrocasnicele incastrate perfect, totul concura pentru a ne creea efectul de viata in viitor. Efectul de ansamblu este omogen, uniform.

Cum au obtinut aceasta atmosfera? In ansamblu, bucataria este realizata pe baza unei suprafete decorative solide – un material compozit de inalta performanta, Corian, care e facut din aluminiu, polimer acrilic si pigmenti nedaunatori pentru mediu si care ofera un potential de design exceptional. Produsul asigura calitati tehnice si estetice superioare in aplicatii curbate si plane. Corianul poate lua practic orice forma imaginata de designer, indiferent ca e vorba de un birou ergonomic, cu margini rotunjite elegant, de un stalp decorativ, cu o sculptura in stil baroc, sau chiar de un birou de receptie cu lungimea de 6 metri.

In plus, este disponibil in peste 100 de variante cromatice care pot fi adaptate la orice combinatie sau stil de decor.

Articole similare

Alb si rosu intr-o bucatarie ultramoderna

Elena Virlan

Amenajare open space pentru zona de zi

Ana-Maria Oancea

Sfaturi practice pentru o bucatarie organizata

Elena Virlan

Lasă un comentariu