Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Cum arata penthouse-ul Juliei Roberts din Manhattan

Casele de vedete intra mereu in atentia presei si a curiosilor de pretutindeni. Nu a fost trecut cu vederea nici penthouse-ul Juliei Roberts, una dintre cele mai indragite actrite americane.

Apartamentul se afla intr-un bloc impunator din Manhattan, New York. Locuinta beneficiaza de un living generos, dotat cu semineu pe lemne, 3 dormitoare si 3 bai. Suprafetele mari vitrate si terasa spatioasa ofera o vedere frumoasa a orasului.

Citeste si: Acasa la Anne Hathaway

Julia Roberts a achizitionat acest penthouse in 2010, cu mai putin de 3,9 milioane de dolari. Potrivit site-ului 6sqft.com, actrita l-a scos la vanzare cu pretul de 4,5 milioane de dolari, un demers care i-ar putea aduce un profit considerabil.

Conform aceleasi surse, actrita intentioneaza sa vanda si casa sa hawaiiana, cu pretul de 30 de milioane de dolari. 6sqft.com mentioneaza ca Roberts intentioneaza sa inchirieze o alta casa pe care o detine in NYC, din Gramercy Park, ceea ce inseamna ca locuinta din California ar putea ramane unica resedinta pentru familia ei.

Citeste si: Acasa la Scarlet Johansson

Articole similare

Arhitectura minimalista la periferia unui oras brazilian

Madalina Constantin

Atelier de spatar

RL online

Castiga o tigaie de la Tefal!

RL online

Lasă un comentariu