Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Cum arata o garsoniera in Suedia?

Probabil ca majoritatea, daca ar fi sa aleaga intre un apartament si o casa la curte, fara sa stea pe ganduri, fara sa clipeasca, ar opta pentru doua varianta!

Avand in vedere insa ca nu totul se intampla dupa cum ne dorim, cei mai multi sunt incantati si de un colt pe care sa-l stie doar al lor. Gandul ca ai propriul camin, ca nu mai trebuie sa platesti chirie in fiecare luna, te poate umple de satisfactie intr-o asa masura incat sa nu-ti mai pese daca ai sala de cinema sau hobby room.

Cat de fericit ai fi daca ai avea o garsoniera ca cea din imagini?

Un apartament cu o singura camera, ca cel din Suedia, cu siguranta ar fi visul multora.

Spatioasa, luminoasa, pozitionata intr-o cladire cu un trecut istoric de invidiat, proaspat renovata, aceasta locuinta poate deveni cuibul oricarei familii tinere.

Ferestrele largi, incadrate de tamplarie alba, permit patrunderea luminii naturale, fapt ce creeaza o atmosfera calda in incapere, in timp ce tapetul albastru cu imprimeu floral gri iti induce o stare de calm.

Este interiorul ideal, potrivit oricarui anotimp; nu trebuie sa schimbi nimic, poate doar o draperie care sa impiedice razele puternice ale soarelui de la amiaza.

Cei 51 mp au permis amenajarea unei zone de zi comode si relaxante, precum si a unei zone nocturne, discreta ce-i drept. Privind imaginile, vei crede ca este vorba de camere dfierite, dar nu… totul este intr-un loc.

Spatialitatea provine si din faptul ca bucataria cu dining incorporat este delimitata clar. In plus, nici aceasta nu are o suprafata mica.

De asemenea, absenta spatiilor de depozitare, precum si a corpurilor suspendate, ajuta. Toate obiectele personale sunt ascunse in dressingul camuflat de oglinzi si camari, lasand loc unei canapele pentru doua persoane, unui fotoliu, unei masute de cafea din sticla, unei comode pentru televizor si unei zone mici de citit (un scaun, o masa rotunda si un lampadar).

O calitate importanta trebuie sa aiba proprietarul – sa fie extrem de ordonat, pentru ca acest spatiu sa arate bine oricand.

 

Articole similare

Cat de avantajoase sunt casele in stil american?

Elena Virlan

Decorarea unui apartament cu trei camere

revista Planul Casei Mele

Ambianta de calatorie pentru intrarea in casa: Hol cu aroma coloniala

Mugur Kreiss

Lasă un comentariu