Image default
Practic

Cum arata dressing-ul ideal?

Trebuie doar sa stii cum sa il „accesorizezi”, organizezi si ce compartimente sa contina, astfel incat sa iti satisfaca preferintele.

Noi iti vom prezenta astazi solutii, idei si optiuni de stocare a tuturor pieselor vestimentare si a accesoriilor ce se regasesc, sau ar trebui sa se regaseasca, intr-un dressing.

Fie ca alegi un dulap obisnuit si il transformi intr-un dressing in adevaratul sens al cuvantului, sau iti construiesti in perete un fel de nisa/debara, el trebuie sa aiba cat mai multe compartimente, de diferete marimi, care sa se potriveasca cu fiecare produs.

De asemenea, fiind vorba de un spatiu nu foarte mare, maximizeaza si exploateaza fiecare coltisor. Un astfel de exemplu este usa pe care poti monta diverse sisteme de prindere si agata lucruri mai marunte si mai usoare.

Atunci cand iti organizezi dressing-ul ia in considerare spatii pentru umerase si spatii pentru piesele vestimentare ce merg impaturite, si evident pentru pantofi. Acestea trei sunt cele mai importante si indispensabile metode de stocare.

Sosetele si cravatele se depoziteaza cel mai bine in mici „cuburi” sau spatii realizate cu ajutorul unor despartitoare din plastic in interiorul sertarelor. In felul acesta ele nu se incurca, acelasi lucru fiind valabil si pentru bijuterii, asta in cazul in care nu aveti o comoda speciala pentru bijuterii, si ea integrata in dressing.

O alta idee este aceea de a iti eticheta sertarele sau cutiile de depozitare. Astfel, iti va fi mult mai usor sa gasesti ceea ce cauti.

Rufele murdare au si ele nevoie de un spatiu al lor. Le poti masca foarte usor printr-un compartiment special, de preferat culisant, la fel ca si restul sertarelor, pentru un acces rapid.

O sugestie prin care iti poti lasa dressing-ul sa „respire” este aceea de a depozita hainele de sezon. In functie de anotimp, depoziteaza piesele vestimentare pe care nu le folosesti in alt loc, cum ar fi pe balcon, sub pat, sau orice alta incapere/spatiu de acest gen.

Sursa foto: www.bhg.com

Articole similare

Cum separi sau maschezi bucataria intr-un open-space

Elena Virlan

Cum să faci brăduţi 3D din hârtie

casamea.ro

Cum amenajezi camera copilului

casamea.ro

Lasă un comentariu