Image default
Case de vacanta

Cum arată casa pe care vedetele de la Hollywood obișnuiesc să o închirieze

Cu toții suntem fascinați de casele vedetelor, dar și mai interesantă este o vilă prin care au trecut multe dintre celebritățile de la Hollywood. 

Această locuința de la adresa 436 West 20th Street din Chelsea, New York este de vânzare pentru aproape 20 de milioane de dolari și de-a lungul vremii a fost închiriată de staruri precum Andrew Garfield, Olivier Sarkozy, Emma Stone, Courtney Love, Glenn Close, Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley. 

Un avantaj pe care vedetele îl apreciază la această proprietate numită Chelsea's Celebrity Mansion constă în suprafața generoasă, de 836 mp. Construită pe cinci nivele, casa beneficiază de terasă, balcoane și șeminee luxoase la fiecare etaj, iar accesul pe nivele se poate face cu liftul. 

Deși este o locuință aparte, care poate satisface pretențiile celebrităților, nu este opulentă în stilul conacelor pe care le dețin de obicei vedetele. Designul interior nu corespunde ultimelor tendințe din domeniu, având mai degrabă aspect rustic. Camerele cu decor simplu au pereți cu cărămidă expusă, parchet, scări interioare și uși din lemn natural, iar corpurile de iluminat sunt clasice.

În interior predomină pereții albi și mobila albă, bej sau neagră, iar ferestrele înalte permit luminii naturale să înfrumusețeze decorul. Accentele de culoare animă subtil ambientul, fiind preferate pentru accesorii precum pernele de pe canapele, carpete, tablouri și tabureți.

În bucătărie, mobila albă din lemn natural în combinație cu accesorii metalice creează efecte vizuale interesante în continuarea tavanului cu grinzi în stil rustic. 

Această proprietate a fost vândută ultima dată în 2008, de actrița Frances Garr, pentru 6 milioane de dolari. 

Pentru mai multe imagini cu interiorul acestei vile accesează galeria foto.

Sursa foto:

http://www.housebeautiful.com

http://www.llnyc.com

Articole similare

Acasa la Lindsay Lohan

Elena Turcu

Acasa la Cindy Crawford

Geanina Bica

Acasa la Justin Bieber

Elena Turcu

Lasă un comentariu