Image default
Amenajari Interioare

Cum arata baile de lux

Dintr-o incapere strict functionala, sala de baie a devenit un adevarat colt de relaxare si rasfat al simturilor. Suprafetele din ce in ce mai mari alocate acestor spatii au permis abordari inedite de amenajare.  

Pentru a te bucura de o baie de lux trebuie sa fii dispus sa aloci un buget pe masura. O asemenea amenajare nu presupune doar folosirea unor culori anume sau a unor elemente cu aspect pretentios. Luxul se reflecta in finisajele realizate din materiale elegante si scumpe, in mobilierul de calitate, cu design elaborat si lucratura minutioasa, si in accesoriile pretioase. Toate aceste elemente combinate armonios conduc catre un decor de lux.

Elementele decorative sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si functionalitate. O baie spatioasa va fi dotata atat cu cada, cat si cu cabina de dus, cu functii si dotari de ultima ora, cum ar fi jacuzzi, radio, aromoterapie, cromoterapie etc.

Indiferent de stilul in care e realizat, mobilierul prezinta detalii elaborate si este, inainte de toate, practic. In ceea ce priveste materialele pentru finisaje, marmura si mozaicul se numara printre cele mai utilizate. Culorile sunt la fel de importante, iar printre cele preferate se numara: auriu, argintiu, alb, negru si nuantele naturale ale lemnului.

Articole similare

Casa cu nuferi roz

VELUX

Casă de la 1840, restaurată modern

casamea.ro

Cuvertura – un accesoriu care te poate ajuta sa ai un dormitor fermecator

casamea.ro

Lasă un comentariu