Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum amenajezi un dormitor la subsol

Incaperile situate la subsolul cladirilor prezinta o serie de dezavantaje ce pot fi remediate prin cateva trucuri. In randurile urmatoare iti prezentam cateva dintre ele.

Camerele subsolurilor creeaza impresia unor spatii inchise si lipsite de luminozitate, ceea ce le face neprimitoare. Asta cu atat mai mult cu cat nu au ferestre ori acestea sunt foarte mici, cum sunt si cele ale dormitorului din imagini.

Conceptul de amenajare pe care l-au propus arhitectii de la PianoTerra s-a bazat pe elementele care definesc personalitatea proprietarilor si stilul lor de viata, dar, in acelasi timp, au tinut cont de pozitionarea si specificul incaperii.

Urmarind sa creeze un spatiu modern si ergonomic, dar luminos si vesel, arhitectii au pus accent pe culori deschise – bleu pentru pereti, respectiv alb pentru intregul mobilier – si pe surse de iluminat artificiale.

In cazul pardoselii, au ales mocheta intr-o nuanta deschisa, care ofera senzatia placuta de moale, de interior cald, intim si primitor. Deosebit de placute la atingere, mocheta si covoarele sunt indicate indeosebi in zonele destinate odihnei si relaxarii.

https://www.facebook.com/Pianoterra, www.pianoterra.ro, tel.: 0721-250.695

Articole similare

Designerul Karim Rashid face minuni!

Madalina Craciun

Despre cat de utila este o masina de tocat carne si cum o alegi pe cea mai buna

casamea.ro

La munte: casă tradiţională cu elemente moderne

casamea.ro

Lasă un comentariu