Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum amenajezi daca stai in chirie

1. Daca optezi vreodata pentru o locuinta nemobilata si trebuie sa investesti in sensul acesta, alege intotdeauna obiecte modulare pe care sa le poti adapta si la configuratiile apartamentelor urmatoare.

2. Nu intotdeauna gasesti lucruri terne in apartamentele de inchiriat. Uneori pot avea surpriza unor piese cu foarte multa personalitate. Sfatul nostru este sa imbratisezi aceasta personalitate si sa lucrezi cu ea pana cand obtii, din accesorii, ceva care iti place. Altfel, te lupti cu morile de vant.

3. Din motive lesne de inteles, unii proprietari opteaza sa-ti protejeze pardoseala cu mocheta din perete in perete. Ce alternativa ai? Consider-o ca o pardoseala oarecare si suprapune covorase contrastante care sa-ti personalizeze spatiul.

4. Spatiul de depozitare in apartamentele inchiriate este rareori suficient sau adaptabil atator persoane cu nevoi diferite. O modalitate buna de a rezolva aceste probleme este sa montezi rafturi in spatii reziduale, deasupra corpurilor din bucatarie sau in zone conformate ciudat.

5. Daca e greu sa ai o canapea preferata pe care sa o muti din apartament in apartament, tablourile (sau obiectele decorative in general) pot face fata mutarilor dese si le poti configura in functie de spatiu. Unde mai pui ca pot fi sufletul personalitatii tale!

6. Unii proprietari te vor lasa sa zugravesti, atat timp cat vei alege o culoare neutra. Asa ca gri-ul deschis poate fi la fel de acceptabil ca beige-ul si da un plus de rafinament camerei.

7. Zona ferestrelor este deosebit de importanta, atrage atentia intr-o incapere si cu suguranta nu vrei jaluzelele de plastic pe care ti le-a lasat proprietarul. Poti opta pentru o galerie scurta cu perdea din panza sau jaluzele romane din in. Se potrivesc multor interioare, au dimensiuni standard si, daca nu le mai vrei, le poti lasa la plecare fara sa fi investit mult.

8. De multe ori, bucatariile sunt cele mai plictisitoare. Fa-ti un set propriu de ustensile care sa fie de calitate, dar sa aiba si suficienta culoare pentru a scoate din anonimat orice bucatarie.

 

Articole similare

Spatiu mic, culori putine

Ana-Maria Oancea

Casă de vacanţă în apropiere de Bucureşti

casamea.ro

Casa cu bucatarie in stil contemporan si solutii inedite de depozitare

Olivia Vereha

Lasă un comentariu