Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Cum amenajezi balconul si terasa

Zilele din ce in ce mai senine si temperaturile tot mai ridicate iti dau semnalul ca a sosit momentul sa amenajezi balconul sau terasa. In sezonul cald, acest spatiu poate deveni un veritabil loc de relaxare. Prin urmare, trebuie amenajat ca atare.  

Citeste si: Relaxare la inaltime – cum amenajam balconul?

Stilul, materialele, texturile si culorile vor defini atmosfera de pe terasa sau din balcon. Inainte de a vizita magazinele de profil, schiteaza un plan de amenajare. In functie de acest plan vei alege elementele decorative. Daca iti doresti un decor temperat, axeaza-te pe mobilier clasic si culori de pamant. Dimpotriva, daca visezi la o terasa in stil indian, mizeaza pe mobilier exotic (din bambus, ratan, rachita sau imitatii ale acestora) si culori vibrante, cum ar fi: fucsia, verde crud, galben, portocaliu si rosu.

Citeste si: Cum amenajam o gradina pe terasa?

Te numeri printre visatori? Atunci cea mai buna solutie este sa amenajezi balconul sau terasa in stil romantic. Pentru asta ai nevoie de mobilier din fier forjat cu design delicat, accesorii in culori dulci sau pasionale, dar si de corpuri de iluminat cu care sa creezi atmosfera pe timpul noptii.

Citeste si: 20 de idei de amenajare a unui balcon mic

Daca propunerile noastre nu te-au convins, te invitam sa accesezi galeria foto, unde vei descoperi amenajari captivante in diverse stiluri si culori. Succes!

 

 

Articole similare

Cum se culeg strugurii?

Dan Mazilu

Plante salbatice si de gradina folosite ca mirodenii

Elena Virlan

De ce sa optam pentru o piscina?

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu