Image default
Amenajari Interioare

Cum alegi stilul de amenajare in bucatarie

Primul pas in utilarea bucatariei il constituie stabilirea stilului de amenajare deoarece, in functie de acesta, vei achizitiona apoi materialele pentru finisaje si tipul de mobilier.

Ignorand acest aspect, va fi dificil mai tarziu sa schimbi decorul doar cu ajutorul accesoriilor. Mai mult de atat, o bucatarie decorata in stilul care te defineste cel mai bine, va deveni un mediu prietenos, iar gatitul se va transforma intr-un hobby.

Daca doresti ca amenajarea sa o realizezi pe termen lung, atunci mai indicat ar fi sa adopti stilul clasic. Daca, insa, te atrag formele simple, contrastele de culori si formele lucioase, o bucatarie moderna este ceea ce iti trebuie. Placerea de a te intoarce in trecut, de a pune accentul pe elemente naturale si traditionale o poti valorifica prin amenajarea bucatariei in stil rustic.

O persoana nonconformista, plina de viata si de idei, dornica de nou si de schimbare, nu va agrea un decor „cuminte”. Daca te regasesti in aceasta descriere, fa-ti curajul de a fi altfel, de a miza pe lucruri inedite, chiar daca este vorba despre mobilier sau accesorii pentru bucatarie. Zugraveste peretii in culori indraznete, cum ar roz, oranj, verde sau turcoaz, cumpara sau comanda un mobilier in culori viu colorate si expune recipiente, vase, suporturi cu modele haioase.

In galeria foto iti oferim 12 bucatarii amenajate in stiluri diferite: modern, minimalist, futurist, clasic, romantic, casual, retro, industrial, rustic, cottage, vintage, shabby-chic. Care crezi ca ti se potriveste?

Articole similare

Efecte spectaculoase in décor

Laura Ilica

Lumanari electrice – un accesoriu care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa

casamea.ro

Saptamana RL

RL online

Lasă un comentariu