Image default
Home

Cum alegem patul potrivit pentru doua persoane

Patul „matrimonial” ridica mai multe probleme decat un pat pentru o singura persoana, si asta din considerente care tin de spatiu si siguranta.

Teoretic, conform specialistilor, patul ideal pentru doua persoane, in materie de spatiu, ar trebui sa fie indeajuns de lat incat cei doi parteneri sa poata sta unul langa celalalt, intinsi, cu bratele sub cap, indoite, fara sa isi atinga coatele. De asemenea, in ceea ce priveste lungimea, patul ar trebui sa fie cu cel putin zece centimetri mai lung decat inaltimea celui mai inalt partener.

Calitatea materialelor din care este realizat atat patul, cat si restul accesoriilor, cum ar fi salteaua, precum si structura acestuia trebuie sa sustina o greutate mai mare fata de un pat single.

Confortul reprezinta un alt aspect care contribuie la odihna si relaxarea noastra, in conditii optime. De aceea, cand mergeti la cumparaturi este bine sa „testati” patul chiar in showroom. Saltelele sunt acoperite de o folie protectoare, astfel incat clinetii sa se aseze in pozitia preferata de somn si sa isi gaseasca patul preferat.

In functie de preferintele fiecaruia, dar si de problemele de sanatate (anumite persoane au o sensibilitate a coloanei vertebrale sau chiar probleme mai grave), exista o multime de saltele. Nu uitati, insa, sa tineti cont si de design-ul acestuia. Patul trebuie sa se integreze cu stilul de amenajare al camerei.

Cand este timpul sa schimbati patul? Producatorii ofera o garantie de 10 ani pentru o saltea de calitate. In rest, patul poate fi schimbat oricand, in special daca simtiti nevoia unei redecorari.

Articole similare

Ramele foto – accesorii sic pentru decorarea casei tale

casamea.ro

Tot ce trebuie să știi despre placările ceramice

casamea.ro

Cum intretii covoarele din piele naturala?

Elena Turcu

Lasă un comentariu