Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Cum alegem corect polistirenul pentru casa noastra?

Modul de identificare al unui produs inalt calitativ este unul simplu. De exemplu, de multe ori numele produsului este ales pentru a sugera o calitate superioara. Producatorii se folosesc de un tip foarte cunoscut de polistiren, superior,  din punct de vedere calitativ, de pilda EPS70, si isi denumesc si alte produse, mai slabe calitativ, in mod similar, de tipul ABC70, etc. Cumparatorul asociaza cele doua denumiri pentru ca sunt foarte asemanatoare si poate pica astfel in cursa vanzatorului

Materialele care au denumiri similare pot fi deosebite cu ajutorul etichetelor care contin notificarea ca intrunesc standardul SREN 13163, identificat prin codul prezent pe pachet. Acest cod confirma calitatea produsului. Producatorii au tendinta de a profita de lipsa de informare a clientilor asupra acestui aspect si incearca sa ii induca in eroare influentandu-le comportamentul de cumparare.

Recomandarea Austrotherm si a asociatiei producatorilor de polistiren, ROMEPS, este sa cumparati polistiren doar dupa analizarea atenta a codului de identificare si a tuturor elementelor de pe ambalajul produsului. Pentru a veni in ajutorul nostrum, al clientilor, Austrotherm a demarat o campanie de informare a publicului, prin care incearca sa ofere cat mai multe informatii cu ajutorul carora oamenii sa poata evita ofertele false, sa poata identifica in mod corect polistirenul de care au nevoie si sa faca alegerea potrivita pentru termoizolarea fatadelor.

Acum, pe langa informatiile la care au acces in presa, cei care sunt interesati sa afle tot ce au nevoie despre acest produs au la dispozitie platforma: www.AlegeCorectPolistirenul.ro unde exista toate informatiile necesare termoizolarii corecte si eficiente a casei. Acest proces este necesar si obligatoriu pentru a va asigura ca locuinta dumneavoastra este durabila si ca puteti face economii uriase la bugetul cheltuielilor lunare de intretinere, daca alegeti produsele adecvate si le montati corespunzator.

 

Articole similare

Casa in stil mediteraneean, cu buget redus

revista Planul Casei Mele

Izolarea locuintei cu vata minerala: protectie sporita la incendii

Catalina Coca

Proiect de casa 22122011

RL online

Lasă un comentariu