Image default
LifeStyle

Cum aleg romanii sa isi amenajeze baia

„In ultimul an am observat un interes crescut al romanilor pentru renovarea bailor, dar si o schimbare la nivelul produselor alese in acest scop. Astfel, daca pana de curand clientii nostri optau pentru obiecte sanitare simple, albe, in prezent acestia au inceput sa se inspire din tendintele europene in amenajarea bailor si sa aleaga produse in culori si texturi moderne”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

In plus, acesta a adaugat ca majoritatea romanilor sunt mai atenti la ceea ce cumpara pentru amenajarea bailor. Ei se uita la raportul calitate – pret si nu neglijeaza deloc nuantele sau materialele din care sunt realizate lavoarele sau cazile.

Mai mult decat atat, din dorinta de a nu da gres in momentul in care isi decoreaza baia, clientii retailerului de materiale de constructii si gradinarit au devenit mai informati. Acestia au inceput sa ceara sfaturi angajatilor Hornbach, care le recomanda sa mareasca o baie mica prin accesorizarea ei cu oglinzi de mari dimensiuni sau care le arata romanilor cum pot transforma un spatiu comun intr-un adevarat SPA.

De aceea, pentru a veni in ajutorul clientilor, in magazinele Hornbach au fost amenajate zone speciale unde specialistii retailerului ofera, in aceasta luna, informatii despre inlocuirea obiectelor sanitare din bai.

Plante si decoratiuni de Craciun la Hornbach

Totodata, in noiembrie, Hornbach are in magazinele sale si spatii unde angajatii sai ofera celor interesati detalii despre plantele si decoratiunile de Craciun.

Brazii, craciunitele, vascul, slumbergera, ardisia si cyclamen-ul sunt cateva din plantele care se gasesc in magazine in perioada Sarbatorilor de Iarna. Dintre acestea, cele mai vandute sunt craciunitele si brazii.

„Plantele care se gasesc la Hornbach in perioada Craciunului nu au nevoie de o ingrijire aparte. Insa acestea ar trebui pastrate la interior, in spatii umede, unde temperatura nu depaseste 18 grade Celsius, si udate putin”, a explicat Directorul General al Hornbach Romania.

In acest moment, in cele cinci magazine Hornbach, clientii au acces la 4.000 de craciunite,  1.000 de sclumbergera si 200 de plante ardisia, conform lui Mugurel – Horia Rusu.

Acestea pot fi gasite si in zona Targului de Craciun organizat de Hornbach in perioada 19 octombrie – 24 decembrie in fiecare din cele 5 magazine. 

Articole similare

Shamshir – tacamurile futuriste

Alexandra Petraru

Philips lanseaza trei noi monitoare HD elegante

casamea.ro

Construieste o casa, daruieste un vis!

RL online

Lasă un comentariu