Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum ai amenaja un apartament minuscul?

Poate ca nu esti un fan al albului, dar daca ai avea de amenajat un apartament foarte mic, precum cel din imagini, cu siguranta vei folosi mult alb.

In aceasta locuinta se aplica cel mai bine expresia less is more. Amenajarea ne demonstreaza ca, intr-un spatiu mic, piesele de mobilier-cheie, cateva decoratiuni si contraste cromatice care sa creeze profunzime si varietate in decor sunt suficiente pentru a obtine un camin elegant si atragator.

Toate aceste elemente de decor inserate pe un fundal alb te fac sa nu remarci ca locuinta este de fapt foarte mica, de tipul garsonierelor confort II sau apartamentelor studio. Suprafata acesteia este echivalenta cu cea a unei casute de vacanta.

Livingul, diningul si bucataria sunt integrate intr-o singura incapere. Mobilierul a fost amplasat strategic pentru a delimita functiunile. Aici, nimic nu este inghesuit sau aglomerat, solutiile de utilare gasite salveaza spatiu pretios. De exemplu, zona de dormit a fost creata la micuta mansarda, care se afla deasupra zonei de intrare.

In acest apartament minuscul guvernat de alb, decorul este foarte bine animat. Plantele verzi, fructele si legumele aduc o pata de culoare si un suflu proaspat in ambient.

In baie, monotonia albului este alungata de finisajele dusului. Albastrul electric al placilor ceramice ofera o noua dimensiune spatiului.

Pentru mai multe imagini cu acest interior acceseaza galeria foto.

Sursa foto: http://adorable-home.com

 

 

Articole similare

10 ponturi de la designeri pentru amenajarea unui spatiu mic

Madalina Constantin

O garsoniera devenita apartament cu 2 camere in tonuri lila

Ana Mincu

Advertorial: Fă cadou casei tale produse de pe Evambient.ro

casamea.ro

Lasă un comentariu