Image default
Amenajare dormitor Practic

Creeaza o camera chic, pentru oaspeti, in 5 pasi simpli

1.  De cele mai multe ori camerele pentru oaspeti sunt decorate in nuante pale, crem sau alb, in culori „neinsufletite”, care i-ar putea face sa se simti incomod. Alege o culoare la fel de relaxanta, dar mai plina de viata, cum ar fi denim-ul. Integreaza aceasta culoare in cat mai multe imprimeuri si texturi, cum ar fi tapetul floral din spatele patului, abajurul veiozelor sau fetele pernelor.

2. Un fotoliu, un scaun confortabil sau o canapea (in functie de marimea dormitorului) sunt necesare pentru invitatii tai. Alege un design inedit cum este cel din imagine si aseaza-l la capatul patului.

3. Corpurile de iluminat alternative nu trebuie sa lipseasca, si nu uita de simetrie. Alege doua veioze simple care sa incadreze frumos tablia patului si doua oglinzi ovale asezate in spatelor acestora pentru a evidentia si mai mult simetria.

4. Florile naturale simbolizeaza viata! In acest context, faptul ca acea camera este locuita, si nu parasita. Asadar, ai nevoie de o vaza in care sa pui flori proaspat culese si vei vedea cum atmosfera se schimba…in bine.

5. Iar pentru a face camera sa para si mai primitoare, intampina-ti oaspetii cu un ceai cald, servit chiar in pat.

Sursa: www.housetohome.co.uk

Articole similare

Lumina un element important pentru copii

RL online

Cum oferi copilului siguranta in casa. Partea I

Elena Virlan

Amenajeaza-ti baia cu gust

Ion Diamandi

Lasă un comentariu