Image default
LifeStyle Retete

Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Tipul retetei: Felul principal 
Numarul de portii: 4 
Timpul de preparare: 20 de minute
Timpul de gatire: 40 de minute
Gata in: 1 ora
Dificultate: Foarte usor 

Ingrediente:

– crap 2,5 kg
– ceapa 5 buc
– morcov 5 buc
– rosii 6 buc
– 250 ml must alb
– sare
– ulei
– condiment pentru peste
– 5 catei de usturoi

Mod de preparare:

Etapa 1: Pestele se curata de solzi si intestine, se portioneaza in bucati potrivite, apoi se sareaza si condimenteaza. Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care s-a turnat cam 100 ml de ulei.

Etapa 2: Peste legume asezam bucatile de peste, turnam si mustul (sau vinul), dupa care il introducem la cuptor cam 40 de minute la foc potrivit.

Etapa 3: Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.

Se serveste, de preferinta, cu paine proaspat scoasa din cuptor.

Material preluat de pe www.petitchef.ro

Articole similare

Festivalul “Namaste India” se va desfășura la Muzeul Satului “Dimitrie Gusti”. Iată programul pentru fiecare zi

comunicat de presa

Profita de fiecare cm al dressingului tau!

Elena Turcu

Atenție, șoferi! Din 20 ianuarie se schimbă tarifele de rovinietă

casamea.ro

Lasă un comentariu