Image default
Home

Cosul de Paste: 15 idei care sa te inspire

Sarbatoarea Pastelui este un prilej de bucurie, reculegere, dar si de petrecere a timpului cu cei dragi. Insa pana la aceste mult asteptate zile, trebuie sa treci prin etapa pregatirilor.

Un prim pas este curatenia si dichisirea casei astfel incat sa fie primitoare pentru musafiri. Desi pare cea mai solicitanta activitate premergatoare sarbatorii pascale, in realitate, energia este mai mult consumata pe infrumusetarea decorului, pregatirea bucatelor si pregatirea cadourilor pentru cei dragi.

La acest capitol ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu cateva idei simpatice si creative pentru cosul de Paste. In traditia romaneasca, exista obiceiul ca gospodinele sa mearga la biserica cu un cos plin cu bunatati (cozonac, pasca, oua rosii etc.) pentru a-l sfinti la slujba din noaptea Invierii.

Acest obicei are si o “convertire” moderna, cosul de Paste reprezentand un aranjament inedit pentru masa sau cadoul mult asteptat de cei dragi. Si cum creativitatea este mereu apreciata, iti propunem ca in acest an sa iesi putin din tipare si sa pregatesti un cos simpatic si creativ, adaptat destinatarului. Iata cateva exemple:

Cosul de Paste pentru Ea

Cosul de Paste pentru El

Cosul de Paste pentru cei mici

Daca ti-am trezit curiozitatea, acceseaza galeria foto si vei descoperi si alte modele simpatice si usor de creat.

Sursa foto: www.countryliving.com

Articole similare

Reconditionarea usilor vechi – etape de lucru

Constantin Stefan

Ghivece in miniatura din coji de oua

casamea.ro

3 avantaje ale pardoselilor din imitatii

Elena Virlan

Lasă un comentariu