Image default
LifeStyle

Cortul suspendat care iti permite sa dormi in copaci

Aceasta nu este o opera de arta suprarealista sau vreun OZN, ci un cort. Tentsile e un cort portabil, suspendat, creat de inventatoarea din Marea Britanie, Alex Shirey-Smith. Ideea rezolva toate problemele pe care le-ai fi putut intampina in timp ce incercai sa iti stabilesti tabara pe suprafete murdare, cu noroi, cu bolovani sau neplacute in orice fel, ridicandu-ti, pur si simplu, cortul in copaci.

Acesta ar putea fi o alternativa buna si mai ieftina la construirea unei casute in copac pentru copilul tau si il poti instala la tine in curte si il poti si lua cu tine peste tot. Cortul pot fi folosit si la sol in cazul in care nu exista niciun copac prin apropiere de care sa il legi.

Pe langa faptul ca te scapa de conditiile neplacute de la sol, cortul tip casuta in copac te ajuta sa eviti si toate taratoarele, insecte sau serpi si alte creaturi mai mari si mai periculoase. Acest cort face ca oamenii sa se bucure de statul in copaci, creatoarea lor, Shirley-Smith spune că "poate daca incurajam oamenii sa bucure de acest cort suspendat in copaci se vor gandi de doua ori inainte sa ii taie".

Cortul Tentsile a fost gandit de Shirely-Smith in 2010, dar primul model de productie a fost lansat abia in 2013. In luna aprilie a acestui an compania a lansat un model mai mic si mult mai usor.

 

Articole similare

Ritter – Broker de Asigurări se extinde în sistem de franciză

comunicat de presa

Stelute cu nuci si migdale

Ana-Maria Oancea

Chiuveta de bucatarie: utila si estetica

Elena Virlan

Lasă un comentariu