Image default
Home

Coronita – un accesoriu de sarbatoare!

Exista zeci de modele de coronite realizate fie din flori naturale, conifere sau frunze, fie din materiale si elemente mai putin obisnuite, textile, jucarii, etc. In functie de creativitatea fiecaruia, dar si indemanarea sa, coronitele pot fi confectionate fara nicio problema chiar in casa. Mai mult, ele reprezinta si o idee inedita de cadou.

In acest sens, am selectat 5 modele de coronite care speram sa va inspire:

1. O coronita „rosie ca focul” este potrivita pentru un Craciun in stil traditional, rosul fiind una dintre cele doua culori de baza ale sarbatorii, alaturi de, clasicul verde. Realizata numai din garoafe, aceasta coronita este rezistenta, „stufoasa” si eleganta, asa cum este prezenta in imagine, alaturi de o fundita la fel de rosie.

2. Conurile de brad sunt, sau ar trebuie sa fie, prezente in orice decor hibernal. Asadar, de ce sa nu incercam o coronita realizata din aceste „fructe”? Recomandata intr-o amenajare rustica/traditionala, coronita din conuri este la fel de perena ca si copacul in sine.

3.  Turta dulce se incadreaza si ea in spiritul sarbatorilor de iarna. Surprinde-ti prietenii cu o modalitate inedita de prezentare a acestor dulciuri, desi suntem siguri ca nu se vor atinge din coronita cu simpaticii omuleti de zapada, reni sau braduti dulci.

4. Si acum, o coronita mai nonconformista, alcatuita doar din           panglici si fundite. Acestea sunf foarte usor de „manevrat” si lipit pe un suport, indiferent de forma acestuia. Alegeti mai multe culori puternice sau nuante ale aceleiasi culori pentru un efect in degrade.

5. Cutiile de cadouri de mici dimensiuni pot avea si o alta destinatie, cum ar fi o coronita pe care sa o agatati oriunde in casa. Pentru a le putea prinde cat mai usor, veti avea nevoie de dimensiuni diferite.

 

 

Articole similare

10 avantaje practice ale tapetului

Elena Virlan

Sunny Yellows by HUMANIC

comunicat de presa

Cum obtii o masuta de cafea “de milioane”, cu doar 150 lei?

Catalina Coca

Lasă un comentariu