Image default
Amenajare camera copilului Practic

Copilul nostru are camera lui

O familie din Bucuresti a reusit in 2008 sa renunte la apartamentul lor cu doua camere semidecomandate in favoarea unui alt apartament cu trei camere decomandate si mult mai bine structurat. Motivul deciziei il constituie fiul lor de aproape patru anisori, care avea nevoie de un spatiu propriu in care sa se poata juca nestingherit, fara a produce neplaceri parintilor din cauza jucariilor imprastiate peste tot in casa.

Noua locuinta necesita actiuni de modernizare, iar acestea au inceput cu camera copilului.

A fost necesar ca peretii sa fie regletuiti si zugraviti, mai ales ca tamplaria a fost eliminata si schimbata cu una noua.

Linoleumul
, care era foarte vechi si uzat, a fost inlocuit cu parchet laminat. Un alt obiectiv l-a constituit construirea unui tavan fals si inlocuirea caloriferului din fonta cu unul din otel.

Daca de aceste aspecte s-a ocupat mai mult sotul, alegerea mobilierului potrivit a fost indatorirea sotiei. Dupa mai multe cautari in magazinele de specialitate, a ales magazinul Ikea pentru amenajarea camerei celui mic deoarece produsele de aici i-au placut cel mai mult, fiind practice si vesele in acelasi timp. Mobilierul este compus din pat, dulap pentru haine si scaun; covorul si perdelele fiind ultimele achizitii.

Covorul a fost ales din Praktiker, iar perdeaua si draperiile din Home & Design Mall.

Articole similare

Totul a pornit de la portocaliu

Elena Virlan

Cum poti transforma beciul intr-un spatiu de locuit

casamea.ro

Sa impartim camera frateste

Oana Voicu

Lasă un comentariu