Image default
Amenajare camera copilului Practic

Copilul ne-a inspirat in amenajarea camerei sale

Iti prezentam un exemplu relevant in acest sens.

Dorindu-si sa traiasca departe de viata agitata de la oras, o familie de tineri si-a construit o casa la aproximativ 20 de km de Curtea de Arges. Aici au investit timp si bani pentru a obtine confortul de care aveau nevoie.

In acele momente visau sa traiasca pentru totdeauna la casa pe pamant, insa, dupa venirea pe lume a lui Robert, baiatul lor, dorintele s-au schimbat. Si-au dat seama ca acestuia ii va lipsi o scoala buna, ceea ce i-a determinat sa se gandeasca serios la achizitionarea unui apartament in oras. De aici si pana la punerea in practica a acestui plan a trecut ceva timp, insa, in ciuda dificultatilor, nu au renuntat la el.

Asadar, cei doi soti au achizitionat un apartament la rosu in 2007 in Pitesti, dar abia pe la sfarsitul lui 2008 s-au ocupat propriu-zis de utilarea acestuia.

Daca pentru amenajarea livingului si a dormitorului matrimonial s-au inspirat din reviste de specialitate si pe internet, camera copilului a avut ca punct de plecare culoarea verde, la fel ca ochii lui Robert. Desi nu au ignorat aspectul functional al incaperii, cei doi soti au urmarit, in primul rand, ca incaperea sa ii faca placere copilului sa isi petreaca timpul in ea.

Articole similare

Camera bebelusului

RL online

Tapetul, secretul dormitorului clasic

Laura Ilica

Spatii de depozitare pentru incaltaminte

Madalina Craciun

Lasă un comentariu