Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Confort termic si fonic numai cu o izolatie buna

Temparaturile scazute si umezela excesiva ne-au obligat sa ne imbracam gros mult timp si sa apelam la incalzire suplimentara in locuintele noastre. 

V-ati gandit ca o izolatie buna, pe langa confortul termic o sa va ajute si sa economisiti ceva banuti?

Este o varianta ce merita luata in seama.

Fie ca optati pentru izolarea exterioara daca locuita intr-o casa pe pamant sau una interioara daca stati intr-un apartament, veti vedea diferenta inca de la primii fulgi de nea.

Izolatia termica nu lasa apa sa patrunda si nu intretine arderea, in plus daca optati pentru vata minerala si locuiti in centrul orasului odata cu realizarea acestei lucrari veti scapa si de galagia din trafic, muzica data la maxim de vecinul de la etajul superior, de zgomotul apei in miez de noapte etc.

Indicat este sa apelati la o echipa de profesionisti, deoarece o izolatie cu vata minerala realizata necorespunzator va va da mari batai de cap.

Este drept ca tot izolatia termica si fonica va va scapa si de mai multi bani din portofel. Cu toate acestea, privind in perspectiva, cheltuiala se va transforma intr-un avantaj.

In plus daca alegi sa economisesti optand pentru contul la banca pentru locuinte, nici nu vei simti investitia.

Banilor economisiti pe o perioada de minim 18 luni li se adauga dobanda de 3% si prima de la stat de 25%. Creditul pe care il poti obtine cu dobanda de 5-6%, fixa pe toata perioada de rambursare iti va da posibilitatea sa realizezi ceea cea dintr-un salariu cu siguranta nu ai reusi. Creditul il primesti atat pentru achizitionarea materialelor cat si pentru lucrarile de executie.

Bucura-te de caldura si linistea locuintei tale!

Articole similare

Confort, Siguranta, Stil la Atlantis Residence

comunicat de presa

O noua lege in privinta contoarelor

imopedia.ro

Freza electrica de zapada, perfecta pentru indepartarea zapezii din curte

casamea.ro

Lasă un comentariu