Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Confort si trai tihnit intr-o casa din lemn

Construirea caselor din materiale naturale nu este doar un trend sau o alegere facuta din motive ecologice. Astfel de locuinte sunt deosebit de calde si primitoare, iar costurile de intretinere relativ mici.

Aruncati o privire peste aceasta casa fermecatoare. Este realizata integral din lemn. Podelele, plafoanele, peretii, piesele de mobilier sunt din lemn, cu exceptia chivetei din baie si a semineului, care este realizat din piatra bruta, cu usi cu manere din metal.

Finisajele si mobilierul din lemn compun o ambianta naturala si degajata. Elementele decorative in stil rustic se potenteaza reciproc, oferind incaperilor un farmec aparte. Lumina blanda a lumanarilor completeaza decorul si contribuie la crearea unei atmosfere intime si calde. Interiorul are la baza un concept de amenajare simplu, dar cuceritor.

Casele din lemn prezinta o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. Costul de productie este mai mic comparativ cu cel al locuintelor realizate din alte tipuri de materiale. Apoi, climatizarea nu este prea costisitoare, dat fiind ca o casa din lemn izolata bine se dovedeste a fi suficient de racoroasa pe timpul verii si destul de calduroasa iarna. Toate acestea duc la un consum redus de combustibil si energie, prin urmare, emisia de noxe este diminuata.

 

Articole similare

Tot ce trebuie sa stiti despre cum se realizeaza fundatia casei

casamea.ro

Avizele necesare obtinerii autorizatiei de construire

revista Planul Casei Mele

Cum să-ţi creezi acasă un refugiu de vară perfect

Elena Virlan

Lasă un comentariu