Image default
LifeStyle

Concursul a luat sfarsit! Afla cine sunt castigatorii!

Green Future si casamea.ro ofera ca premii 10 perne Endurance antialergice si indeformabile. Participa in perioada 18-29 martie si poti castiga o perna pe zi, de luni pana vineri, raspunzand la intrebarea:

Care sunt cele 6 materiale folosite la fabricarea produselor Green Future?

Raspunsul il gasesti intrand pe site-ul www.green-future.ro. Iar noi iti dam inca un indiciu: urmareste simbolurile colorate de pe homepage, specifice fiecarui material.

Zilnic vom anunta cate un castigator prin extragere la sorti, pe pagina de concurs.

Despre perna Endurance

Moale si indeformabila?

Rezistenta la spalari repetate si antialergica, perna umpluta cu vata sintetica asigura un confort garantat si dupa o folosinta indelungata. Vata Sintetica, dupa cum o spune si atributul ei, sintetica, este un inlocuitor sintetic pentru Lana.

Sustinere corecta a gatului?

Perna din vata sintetica iti ofera posibilitatea sa iti pui capul pe ceva moale, care isi pastreaza fermitatea, avand rol de sustinere corecta a gatului.

» Moale si confortabila chiar la o utilizare indelungata;

» Antialergica si indeformabila;

» Rezistenta la spalari repetate.

Ieftina = Gratuita?

Perna din vata sintetica este recomandata celor ce sunt alergici la produsele din materiale naturale ca lana ori puful si pana de gasca. Mai mult decat atat, perna din vata sintetica este mult mai convenabila in ceea ce priveste pretul.

Simplu si eficient?

» Textil: bumbac 50%, polyester 50%;

» Umplutura: 700 gr virgine tubulare si solide din polyester, cardate in rola;

» Realizare: cardare fibre si umplere cu utilaj complet automatizat.

» Nivel fermitate: moale.

Nota:

Castigatorii sunt rugati sa ne trimita datele de contact (adresa unde doreste sa ii fie expediat coletul) in termen de 5 zile de la desemnare. In caz contrar, un alt castigator va fi ales.

 

 

*** Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal. La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice. Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270 Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/ sau vor fi trimise prin curier. Taxele de transport privind curierul vor fi suportate de partenerul concursului in urmatoarea situatie:
– daca cei desemnati castigatori sunt din aria curieului.
Cei din Bucuresti vor merge la sediul partenerului sa-si ridice premiile, in timp ce aceia din provincie se vor prezenta la cel mai apropiat sediu al curierului pentru a intra in posesia acestuia.
Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.

Articole similare

Le Couturier – reinterpretarea conceptului de croitorie urbană

casamea.ro

Marea, nisipul si poza cu maimuța

casamea.ro

LG KP500, cel mai nou terminal

Elena Turcu

Lasă un comentariu