Image default
LifeStyle

CONCURS: Castiga un loc la cursul de Restyling mobilier si decoratiuni organizat de Creative Arts

Totusi, oricat de multa grija am avea de comoda de la mama, de lada de zestre de la bunica sau de raftul cumparat in urma cu cativa ani, timpul isi pune amprenta pe mobilierul preferat.

Pe de alta parte, poti simti ca anumite obiecte din casa sunt prea banale si lipsite de personalitate.

Daca vrei sa descoperi frumusetea pe care o pot capata sau redobandi piesele de mobilier si obiectele decorative, iti dam ocazia de a participa la un curs de Restyling mobilier si decoratiuni interioare organizat de Creative Arts.

Structurat in opt sedinte saptamanale a cate doua ore fiecare, cursul propune redefinirea si reinventarea mobilierului si obiectelor decorative prin pictura, sablon, decoupage, antichizare si alte tehnici de restilizare.

Cursul de Restyling mobilier si decoratiuni interioare este sustinut de artistul plastic Mihaela Cristina Radulescu la sediul Creative Arts din Str. Louis Pasteur nr. 27, sector 5, Bucuresti (zona Eroilor).

Programul cursului:

Sedinta 1 – duminica, 13 aprilie, intre orele 11.00-13.00 – Pictura

Pictam la libera alegere decoratiunile si piesele de mobilier urmand cativa pasi simpli de incadrare intr-un stil si un concept.

Sedinta 2 – duminica, 27 aprilie, intre orele 11.00-13.00 – Sabloane din elemente naturale

Ne folosim de elementele puse la dispozitie de natura – frunze, flori, fructe si legume – si descoperim farmecul “tehnicii natura” in transformarea pieselor de mobilier.

Sedinta 3 – duminica, 4 mai, intre orele 11.00-13.00 – Sablon dantela

Folosind dantele de diferite texturi pentru a crea accente elegante si delicate pe piesele de mobilier.

Sedinta 4 – duminica, 11 mai, intre orele 11.00-13.00 – Aplicatii de tapet sau colaj de imagini

Realizam colaje inedite pe suprafata mobilierului cu diferite tipuri de tapet sau cu imaginile preferate din albumul de familie sau din albumul de calatorii.

Sedinta 5 – duminica, 18 mai, intre orele 11.00-13.00 – Decoupage

Denumit si “tehnica servetelului”, decoupage-ul este o modalitate simpla prin care pot fi realizate adevarate opere de arta pe piesele de mobilier.

Sedinta 6 – duminica, 25 mai, intre orele 11.00-13.00 – Antichizare – partea I

Descoperim frumusetea pieselor vechi de mobilier si usurinta cu care putem antichiza noi inshine mobilierul, dandu-i o patina fermecatoare.

Sedinta 7 – duminica, 1 iunie, intre orele 11.00-13.00 – Antichizare – partea a II-a

Aflam noi tehnici prin care putem “imbatrani” piesele de mobilier, “falsificandu-le” varsta si amplificandu-le frumusetea.

Sedinta 8 – duminica, 8 iunie, intre orele 11.00-13.00 – Tehnici mixte

Alegem, de comun acord, doua tehnici de restilizare din cele studiate in sedintele anterioare ale cursului si le imbinam original, rescriind povestea obiectelor dragi de mobilier.

Toate materialele folosite la curs sunt oferite de organizatori.

Pentru a castiga un loc la cursul de Restyling mobilier si decoratiuni interioare organizat de Creative Arts, intra pe pagina noastra de Facebook, in perioada 25 martie – 8 aprilie 2014, si urmeaza instructiunile din postarea de concurs. 

*Concursul se adreseaza persoanelor din Bucuresti, precum si acelora din restul tarii, care au disponibilitatea sa se deplaseze la Bucuresti special pentru curs.

 

Articole similare

Laboratorul Mobil IKEDOO: 200 de copii vor construi un OZN gigantic in Bucuresti

casamea.ro

1 an de expozitii

comunicat de presa

Cum alegeti un fier de calcat performant?

Elena Virlan

Lasă un comentariu