Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Compartimentare practica a unui apartament de mansarda

Cu cat o locuinta are o suprafata mai mare, cu atat exista mai multe optiuni in plus in ceea ce priveste designul interior si posibilitatile de utilare. Avem exemplul acestui apartament de mansarda, care masoara 56 de mp.

De regula, intr-un loft mic este greu de creat toate functiunile necesare: living, dormitor, bucatarie, dining etc. Insa atunci cand beneficiezi de cativa metri in plus, lucrurile se simplifica. In cazul acestui apartament situat la mansarda unei cladiri, suprafata a permis amenajarea unui dormitor separat, ascuns cu ajutorul unei usi glisante.

Citeste si: Amenajare ingenioasa a unei mansarde atipice

Fiind dotata cu dulapuri montate pana in tavan, bucataria acopera nevoile de depozitare. In plus, corpurile de mobilier sunt ergonomice si foarte bine compartimentate, fiind valorificat fiecare centimetru.

Atuul locuintei consta in faptul ca a permis crearea unei zone de zi si a uneia de noapte. Asta inseamna ca te poti relaxa sau lucra intr-o zona si poti dormi in cealalta zona; aceasta divizare a spatiului fiind foarte importanta pentru a te elibera de stres. Apartamentul a fost proiectat si amenajat de arhitectul Stanislav Kaminskyi.

Citeste si: Jocuri de forme si volume intr-un apartament la mansarda

Articole similare

7 reguli pentru o bucătărie perfectă

casamea.ro

O casă la ţară ca un colţ de rai

Elena Virlan

Camere pline de culoare si veselie

Ana Mincu

Lasă un comentariu