Image default
Amenajari Exterioare

Comod pentru udarea gradinii!

Caruciorul pentru furtun GARDENA 100 TS (273 ron) pentru maximum 100 m furtun de ½” (13 mm). sau 50 m furtun de ¾” (19 mm). Cu maner reglabil – se adapteaza la inaltimea utilizatorului.  Depozitare in spatiu restrans. Axa montata pe rulmenti previne rasucirea furtunului in timpul rularii/derularii. Dispozitiv anti-picurare: previne scurgerea apei dupa folosire.Roti cu profil special pentru deplasare lina.

GARDENA Set 2602 tambur (de perete) cu furtun, conectori si spritzer  (197 ron): 1 produs pentru 2 utilizari: Ideal pentru depozitarea furtunului pe perete, dar poate fi si transportat in orice moment in gradina. Pentru max. 30 m de furtun (1/2″).

Complet asamblat: 1xtambur de perete pentru furtun 2602, 1×20 m furtun  13 mm (1/2″) cu conectori GARDENA (2xmufa conectoare standard ½”, 1x pritzer). Conectori aditionali pentru conectarea la robinet.  Complet cu consola de perete, suruburi si dibluri pentru fixarea pe perete.

Set GARDENA 2606 carucior pentru furtun 50 m cu 20 m de furtun, conectori si spritzer (182 ron): pentru 50 m de furtun ½” (13 mm); setul include 20 m de furtun de ½” (13 mm), mufe si spritzer.

GARDENA Set 706 furtun cordline cu suport de perete, conectori si spritzer (118 ron): furtun de gradina rezistent la presiune, care isi mentine forma. Limita de presiune: 20 bar. Include 20 m de furtun ½” (13 mm). Se livreaza cu suport perete pentru furtun, conectori si spritzer.

Dispozitivul de perete pentru furtun 10 roll-up automat cu furtun GARDENA (336 ron): furtunul e tras inauntru automat si egal. Consola oscilanta 180 grd. Dispozitiv antipicurare. Suport practic pentru depozitarea spritzerelor si pistoalelor de stropit. Se livreaza preasamblat cu 10 m furtun de calitate, 1,5 m furtun de conectare, conectori GARDENA OGS (stut ½”, stut ¾”, stut 1”, mufa conectoare standard ½”, mufa conectoare cu stop ½”) si spritzer reglabil. Cu consola de perete, suruburi, dibluri.

Carucior pentru furtun GARDENA Comfort Easy Roll (399 RON): Complet cu: 20 m furtun 1/2″ Gardena Clasic Skintech ; spritzer cu regulator ; 3 x conector standard 1/2 ” ; 1xmufa conectoare cu stop 1/2 “; 1xstut 1″; 1xstut 1/2”; 1xadaptor.

Dispozitiv de ghidare a furtunului comod, pentru. a controla infasurarea uniforma a furtunului: fara maini murdare! Roti mari pentru deplasare usoara chiar si pe suprafete accidentate. Suport reglabil pentru spritzer, pistol sau tija de stropire. Dispozitiv anti-picurare previne scurgerea apei dupa terminarea lucrului. Conector unghiular previne indoirea furtunului. Axul oscilant previne rasucirea furtunului de udat atunci cand se ruleaza/deruleaza furtunul principal. Convertibil la Sistemul Gardena Profi Maxi-Flow cu stut cu filet Art. nr. 2801.

 

Pentru detalii accesati www.gardena.ro.

Articole similare

Cum amenajezi holul de la intrare

Elena Virlan

Aranjamente florale de apartament

Dr. Gheorghe Groza

Ingrijirea violetei de Parma

ing. horticol Alex Ivascu

Lasă un comentariu