Image default
Amenajari Exterioare

Comod pentru udarea gradinii!

Caruciorul pentru furtun GARDENA 100 TS (273 ron) pentru maximum 100 m furtun de ½” (13 mm). sau 50 m furtun de ¾” (19 mm). Cu maner reglabil – se adapteaza la inaltimea utilizatorului.  Depozitare in spatiu restrans. Axa montata pe rulmenti previne rasucirea furtunului in timpul rularii/derularii. Dispozitiv anti-picurare: previne scurgerea apei dupa folosire.Roti cu profil special pentru deplasare lina.

GARDENA Set 2602 tambur (de perete) cu furtun, conectori si spritzer  (197 ron): 1 produs pentru 2 utilizari: Ideal pentru depozitarea furtunului pe perete, dar poate fi si transportat in orice moment in gradina. Pentru max. 30 m de furtun (1/2″).

Complet asamblat: 1xtambur de perete pentru furtun 2602, 1×20 m furtun  13 mm (1/2″) cu conectori GARDENA (2xmufa conectoare standard ½”, 1x pritzer). Conectori aditionali pentru conectarea la robinet.  Complet cu consola de perete, suruburi si dibluri pentru fixarea pe perete.

Set GARDENA 2606 carucior pentru furtun 50 m cu 20 m de furtun, conectori si spritzer (182 ron): pentru 50 m de furtun ½” (13 mm); setul include 20 m de furtun de ½” (13 mm), mufe si spritzer.

GARDENA Set 706 furtun cordline cu suport de perete, conectori si spritzer (118 ron): furtun de gradina rezistent la presiune, care isi mentine forma. Limita de presiune: 20 bar. Include 20 m de furtun ½” (13 mm). Se livreaza cu suport perete pentru furtun, conectori si spritzer.

Dispozitivul de perete pentru furtun 10 roll-up automat cu furtun GARDENA (336 ron): furtunul e tras inauntru automat si egal. Consola oscilanta 180 grd. Dispozitiv antipicurare. Suport practic pentru depozitarea spritzerelor si pistoalelor de stropit. Se livreaza preasamblat cu 10 m furtun de calitate, 1,5 m furtun de conectare, conectori GARDENA OGS (stut ½”, stut ¾”, stut 1”, mufa conectoare standard ½”, mufa conectoare cu stop ½”) si spritzer reglabil. Cu consola de perete, suruburi, dibluri.

Carucior pentru furtun GARDENA Comfort Easy Roll (399 RON): Complet cu: 20 m furtun 1/2″ Gardena Clasic Skintech ; spritzer cu regulator ; 3 x conector standard 1/2 ” ; 1xmufa conectoare cu stop 1/2 “; 1xstut 1″; 1xstut 1/2”; 1xadaptor.

Dispozitiv de ghidare a furtunului comod, pentru. a controla infasurarea uniforma a furtunului: fara maini murdare! Roti mari pentru deplasare usoara chiar si pe suprafete accidentate. Suport reglabil pentru spritzer, pistol sau tija de stropire. Dispozitiv anti-picurare previne scurgerea apei dupa terminarea lucrului. Conector unghiular previne indoirea furtunului. Axul oscilant previne rasucirea furtunului de udat atunci cand se ruleaza/deruleaza furtunul principal. Convertibil la Sistemul Gardena Profi Maxi-Flow cu stut cu filet Art. nr. 2801.

 

Pentru detalii accesati www.gardena.ro.

Articole similare

Pyracantha, arbust decorativ

Dan Mazilu

Solutii de amenajare pentru o mica zona verde

Ing. Peisagist Alexandru Gheorghe

15 bai in stil industrial cu detalii moderne

Elena Virlan

Lasă un comentariu