Image default
Amenajare bucatarie Practic

Combinatii indraznete pentru bucatarie

In ceea ce priveste bucatariile actuale, acestea se remarca, pe langa rolul multifunctional, printr-un mix indraznet de finisaje.

Tendintele anunta intrarea spectaculoasa in bucatarii a suprafetelor lucioase, in nuante de alb, a fronturilor laminate de lemn si a structurilor din aluminiu.

Combinatiile deosebite de culori (alb-moca) si materiale (nuc-metal) accentueaza abordarea naturala, eleganta a bucatariilor.

Solutiile inovatoare transforma aceste spatii prin excelenta functionale intr-unele spectaculoase, scotandu-le astfel din anonimat. Acest lucru este valabil si in cazul bucatariei Panama, propusa de Mobexpert, care integreaza tendintele actuale si aduce un plus de libertate in ceea ce priveste organizarea spatiului, prin posibilitatile multiple de combinare a pieselor.

Indiferent de suprafata de care dispuneti, exista o varianta care sa se potriveasca lifestyle-ului vostru si care sa pastreze personalitatea amenajarii. Astfel, liniile de design si finisajele mobilierului sunt responsabile de look-ul modern al decorului, iar gama coloristica extrem de generoasa ii confera acestuia sarm si stil.

Articole similare

Ordine in camera copilului? Se poate.

Elena Virlan

Redimensionarea spatiala

Ion Diamandi

Living în nuanțe elegante de maro și bej

comunicat de presa

Lasă un comentariu