Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Colt placut si primitor

Pentru a evita acest lucru, pentru ca nimeni nu-si doreste sa locuiasca intr-un spatiu de expozitie, locuinta ta  trebuie sa capete culoare, familiaritate, o nota distincta care sa te faca sa te simti acasa.

Atmosfera este data de toate elementele ce compun un interior: culoare, finisaje, textile si nu in ultimul rand stilul abordat.

Astfel, fiecare piesa de mobilier poate fi transformata in conformitate cu cerintele tale. Chiar daca ai ales o canapea de piele, al carui finisaj tradeaza un sentiment de rigiditate, aceasta poate face parte dintr-un ambient placut si primitor daca o accesorizezi cu o patura pufoasa din lana, in contrast.

Dar, mai potrivita intr-o astfel de situatie este o canapea imbracata in tapiserie din stofa. Indiferent de culoare, atat vizual cat si tactil ea iti va oferi caldura de care ai nevoie.

Alatura-i un pouf cu tapiserie prinsa in butoni delicati pentru a sustine eleganta data de liniile sinuoase ale canapelei de 3 locuri.

O masuta de cafea, joasa, realizata din lemn, pozitionata in apropierea acestora,  iti va atrage atentia asupra zonei de discutii, confortabila si discreta. Armonizeaza totul cu un vas de flori, nu prea inalt, astfel incat discutia cu interlocutorul sa decurga lejer, fara piedici. Un corp de iluminat cu lumina blanda se va dovedi foarte util la lasarea serii, creand o atmosfera magica in aceasta zona.

Caracterizate de versatilitate, aceste canapeaua si pouful isi pot gasi lejer locul intr-un dormitor, zona de relaxare sau chiar birou.

Articole similare

Targ

RL online

Cum iti poti mobila locuinta pentru prima oara fara o cheltuiala prea mare

casamea.ro

Casa in Ottawa – un amestec de serenitate rustica si stil modern

Raluca Sofronie

Lasă un comentariu