Image default
Home

Colectia WoodStep – caminul tau ca un ring de dans

In sortimentul bogat si variat fiecare cumparator va gasi produsul cu stilul cel mai apropiat de preferintele sale, fie vorba de modelul clasic de parchet, model elegant de dusumea, un model atipic in dungi sau chiar designuri exotice.

Spre deosebire de parchetul clasic, parchetul laminat prezinta o serie de avantaje dintre care unul dintre cele mai importante este sistemul foarte usor de montare a placilor. Parchetul laminat Wood Step se intaleaza cu ajutorul sistemului Click, care reduce timpul de montare la mai putin de douazeci si patru de ore, iar costurile sunt reduse aproape la minim.

De asemenea, acest parchet, dupa instalare nu are nevoie de niciun tratament special si poate fi intretinut foarte usor cu ajutorul produselor standard de curatenie. Rasina speciala folosita in prelucrarea placilor ii confera rezistenta impotriva zgarieturilor si socurilor si previne uzura in timp a acestuia, mentinand pentru multa vreme aspectul lacuit. Tratamentul aplicat la fabricare ii sporeste si gradul de rezistenta la foc, dar si impermeabilitatea.

Cei peste 20 milioane de metri patrati de parchet laminat produs de Diego sunt garantia excelentei acestui produs. Colectia Woodstep numara peste 100 de produse premium, care respecta toate standardele europene de calitate si intruneste cerintele de mediu in privinta productiei si sistemului de depozitare.

Compania ofera la cumpararea unui pachet complet Wood Step – placi, saibe, garnituri, adezivi, etc – garantie pentru 25 de ani. Puteti vizualiza catalogul complet pe www.diego-romania.ro, unde va asteapta peste 90 de tipuri de produse speciale pentru nevoile oricarui consumator.

 

Articole similare

Fototapet pentru un decor personalizat

Elena Virlan

Cum valorifici spatiul din fata ferestrelor

Elena Virlan

Parchet masiv versus stratificat

Elena Virlan

Lasă un comentariu