Image default
LifeStyle Retete

Ciuperci murate

Se fierbe 1 kg de ciuperci, bureti, vreo 20 minute cu sare si piper. Le strecuram si le lasam sa se raceasca. Intr-un borcan curat si uscat punem un strat de ciuperci, unul de ceapa, unul ciuperci, unul de morcovi si tot asa pana se umple borcanul. La final se adauga si doi, trei catei usturoi.

Intr-o cratita se pun o cana apa, 5 linguri de ulei masline, otet si zahar dupa gust, care se fierbe 10 minute. Aceasta zeama se toarna peste ciuperci, ceapa si morcov. Se inchide bine borcanul, se sterilizeaza si-l punem in camara.

Reteta propusa de Bacos Iuliana.

Articole similare

HOROSCOP 15 DECEMBRIE. Leii se pregătesc pentru o excursie romantică

casamea.ro

Exclusive Beauty & Fashion Shows: noua experienta de shopping din Micul Paris!

casamea.ro

Galeria Baroc Art, calatorie prin istoria artei

Mariela Vanu

Lasă un comentariu