Image default
LifeStyle Retete

Ciuperci in sos de vin cu orez

Mod de preparare
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in feliute. Curatati ceapa si ardeiul, spalati-le si tocati-le julienne.

Caliti ceapa impreuna cu ardeiul in uleiul incins circa 5-6 minute apoi adaugati ciupercile. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati-le la foc mic circa 10 minute. Luati apoi capacul de pe tigaie, stropiti ciupercile cu vin si mai lasati inca 10 minute la foc mare sau pana cand se evapora aproape toata zeama lasata de ciuperci.

Orezul fierbeti-l separat 15 minute in 2 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare, apoi scurgeti-l si puneti-l in tigaia cu ciuperci. Amestecati bine si mai lasati 2-3 minute la foc mic.

La final, potriviti de sare si piper si presarati deasupra cimbrul verde tocat marunt.

Reteta propusa de Alexandrescu Corina

Articole similare

Dansul relaţiilor

comunicat de presa

Pate de iepure cu salata verde, vinegrette si fructe de padure

Ana-Maria Oancea

Canapea confortabila pentru seri in doi

casamea.ro

Lasă un comentariu