Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Cityscape Planters – ghivece minimaliste

Aceste ghivece Cityscape Planters ale firmei care distribuie la domiciliu West Elm adopta un stil de design minimalist. Ghivecele liniare au design simplu si modular si poti sa le aranjezi cum vrei tu pentru a crea o varietate de forme abstracte.

Atunci cand sunt puse impreuna, unul langa altul sau unul peste celalalt, ghivecele acestea se pot transforma in adevarate modele de urbanism imbracate intr-un finisaj de piatra gri. Piesele sunt disponibile in trei dimensiuni si nuante de culoare diferite, finisajele variind de la gri deschis aproape alb la gri inchis-negru.

Aceste ghivece Cityscape Planters care pot fi suprapuse, create de West Elm costa intre 89 de dolari si 179 de dolari. Piesele sunt construite dintr-un compus din rasina usor si au fost captusite cu un strat de drenaj. Ghivecele sunt construite pentru a rezista la inghet, iar cele trei modele au o inaltime variabila pentru a permite celor care le cumpara sa creeze designuri personalizate pentru a-si impodobi gradina, curtea sau terasa proprie.

Cea mai buna parte a acestor ghivece este ca si daca vecinul tau isi ia unele la fel, aranjamentele tale florale nu vor fi la fel ca ale lui deoarece poti pune amprenta personalitatii tale si propriile tale conceptii de design in aranjarea lor. Astfel ca vei avea cu siguranta o gradina unica sau o curte/terasa moderna, eleganta si speciala.

Sursa: www.westelm.com

Articole similare

Tehnologie inovatoare de transport comod al furtunurilor de gradina!

Gardena

Igiena, calitate si simplitate in baia ta cu rezervorul de WC incastrat

comunicat de presa

Floral Expo: aranjamente inedite si peste 1500 de flori la Sun Plaza

casamea.ro

Lasă un comentariu