Image default
LifeStyle Retete

Cheese cake cu fructe de padure

Ingrediente:

Baza:

  • 125 g biscuiti digestivi
  • 75 g zahar brun
  • ½ lingurita de scortisoara
  • 75 g unt topit si racit
  • 1 ½ linguri de gem de caise 

Umplutura de branza:

  • 125 ml zeama de portocala
  • 15 foi gelatina
  • 100 g zahar
  • 50 g zahar brun
  • 2 linguri de coaja de portocala rasa
  • 850 g branza de vaci  
  • 125 g frisca batuta

Jeleu de fructe de padure:

  • 300 g fructe de padure
  • 300 g zahar
  • 4 foi gelatina

Mod de preparare baza:

Sparge biscuitii, adauga zaharul, scortisoara, gemul si untul topit si racit. Amesteca bine si pune compozitia pe un platou intr-o forma rotunda.

Mod de preparare umplutura:

Amesteca pe foc sucul de portocale si gelatina, zaharul alb si brun si coaja de portocale. Ia compozitia de pe foc si adauga branza de vaci. La final, pune frisca. Adauga totul peste baza in forma rotunda.

Mod preparare jeleu de fructe de padure:
Amesteca toate ingredientele pe foc si pune-le deasupra, in forma rotunda.

Da totul la rece si scoate forma.

Reteta oferita de Privileg Catering, tel.: 021-200.54.64/0722-321.133, e-mail: [email protected], www.privilegcatering.ro

 

Articole similare

Plante medicinale pe care trebuie sa le ai in gradina

casamea.ro

Naan food&drink studio

casamea.ro

Desert de weekend: tarta cu mere si coniac

casamea.ro

Lasă un comentariu