Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Cele mai haioase case din lume

O casă furnzizează multe informaţii subtile despre proprietarul ei, despre zona în care este amplasată şi despre cultura oamenilor din acea ţară sau regiune

Nu în ultimul rând, o casă transmite ceva şi din măiestria şi viziunea creatorului ei. În zilele noastre, arhitecţii folosesc foarte multe surse de inspiraţie, iar unele sunt de-a dreptul uimitoare. Scopul este de a obţine case cât mai originale, mai spectaculoase sau inedite. Uneori, reuşesc chiar să ne surprindă cu locuinţe ieşite din comun.

Dar să revenim la sursele de inspiraţie deoarece acestea dau tonul realizării unui proiect de casă. Se pare că sursa de inspiraţie poate veni de oriunde, nu doar din natură. Poate nu v-aţi imaginat niciodată, dar există case în formă de fructe, vase, utilaje, scoici, animale, case în formă de pantof sau vas de toaletă. Nu mai puţin frapante sunt casele cu susul în jos. Aşadar, de la cele mai bizare şi până la cele mai amuzante.

E drept, o parte dintre aceste case nu sunt locuite, altele sunt folosite ca spaţii publice sau de divertisment, însă acest aspect contează mai puţin. Cert e că imaginaţia nu are limite nici atunci când vine vorba de spaţiile de locuit, iar arhitecţii şi proiectanţii dau dovadă de mult umor în creaţiile lor.

Dacă v-am făcut curioşi şi vreţi să vedeţi câteva dintre cele mai haioase case din lume, accesaţi galeria foto.

 

Sursa foto:

imagepush.to

www.bajiroo.com

www.pleated-jeans.com

www.treadstonemortgage.com

www.bajiroo.com

funpho.com

Home

www.pinterest.com

Articole similare

4 aparate inteligente pentru intretinerea curateniei apartamentului tau

casamea.ro

Video test run

RL online

Efect spectaculos cu buget redus

Laura Ilica

Lasă un comentariu