Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Cele mai frecvente greseli care se fac la montarea acoperisului

Din dorinta de a economisi timp sau bani, multi proprietari iau decizii gresite in ceea ce priveste alegerea materialelor de constructie si a echipei de muncitori. Iata care sunt cele mai frecvente greseli care se fac la montarea acoperisului si cum pot fi evitate.

1. Necorelarea sarpantei cu tipul tiglelor si mai ales cu greutatea acestora.

2. Alegerea materialelor de proasta calitate sau nepotrivite pentru termoizolare sau calcularea gresita a stratului de vata de sticla sau de polistiren expandat. Cele mai multe pierderi de caldura au loc la nivelul acoperisului, asa ca aceasta greseala va va costa foarte mult in timp.

Citeste si: Cum montam acoperisul din tigla ceramica?

3. Alegerea unui lemn inca ud sau netratat corespunzator pentru sarpanta. Acesta isi poate schimba forma in timp, periclitand stabilitatea constructiei.

4. Selectarea unei echipe de amatori pentru montarea acoperisului! Muncitorii neprofesionisti irosesc materiale de constructie, executa lucrari de proasta calitate pentru indreptarea carora se cheltuie ulterior mai mult. Alegeti echipa de muncitori in baza unei recomandari primite de la rude sau prieteni. In caz contrar, cereti-le un portofoliu de lucrari pentru a va asigura ca nu isi fac practica pe casa dumneavoastra.

Citeste si: Cum ai grija de acoperisul casei tale

5. Achizitionarea de materiale de constructii de la firme necunoscute si fara certificat de garantie. Cumparati numai materiale de constructie cu certificat de garantie de la producatori renumiti. De asemenea, solicitati o perioada de garantie si de la cei care executa acoperisul.  

Articole similare

Alei de gradina pavate cu materiale naturale

Dan Mazilu

Upgrade pentru incarcatoarele telescopice Bobcat

revista de Unelte si Echipamente

Proiectul pentru Autorizatia de Construire – P.A.C

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu