Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Cele mai bizare case din lume

Se pare ca in ceea ce priveste construirea caselor, imaginatia nu are limite. Daca va sunt familiare casele construite din materiale neconventionale, ei bine, arhitectii ne uimesc cu inca ceva: locuinte cu aspect cel putin neobisnuit.

Construirea unor case iesite din tipare nu este ceva nou, insa ceea ce impresioneaza este ingeniozitatea cu care arhitectii si proiectantii reusesc sa ne surprinda cu noi forme arhitecturale, inspirate din cele mai ciudate domenii sau din natura.

Casele prcum cele in forma de farfurie zburatoare, ibric, cizma, capsuna, ciuperca, cu susul in jos etc. reprezinta adevarate „bijuterii” arhitecturale. Interesant este ca cele mai multe dintre aceste case sunt perfect functionale, oferindu-le proprietarilor confortul necesar. Doar o mica parte dintre ele sunt folosite in regim hotelier sau sunt deschise doar pentru turistii curiosi.

www.odee.com a realizat un top al celor mai bizare case din lume. Printre cele mai spectaculoase se numara: „Spaceship House”, o casa in forma de farfurie zburatoare din Chattanooga (TN, USA), „The Teapot Dome”, o casuta ciudata in forma de ceainic din Zillah (WA, SUA), „The Boeing 727”, o casa-avion din Benoit (Mississippi, SUA), „The Toilet-shaped house”, o casa in forma de toaleta, situata in Suwon, Coreea de Nord, sau casa in forma de scoica „Nautilius”din Mexic. In galeria foto vei descoperi si alte constructii care au intrat in topul celor mai bizare case din lume.

Articole similare

Decor rustic realizat fara ajutorul unui specialist

Anca Ghiorghiu

5 sfaturi care te ajută să faci răcoare în casă, fără aer condiționat

comunicat de presa

Camera copilului –o investitie majora?

RL online

Lasă un comentariu