Image default
LifeStyle

Ceasuri de perete contemporane

In urma cu cateva sute de ani, ceasul de perete reprezenta apanajul aristocratiei, fiind inaccesibil claselor de jos. Incepand cu secolul XX este folosit la scara larga, devenind treptat un important element de decor.

Cu cifre romane sau arabe, cu cadran rotund, oval, patrat, dreptunghiular sau cu forme atipice, ceasurile de perete disponibile sunt confectionate din materiale precum: lemn, MDF, sticla si/sau cristale, plastic, metal etc.

Ceasurile actuale prezinta nenumarate teme: vegetale, din lumea vietuitoarelor terestre sau subacvative, harti geografice, motive abstracte etc. De asemenea, pot fi cu design simplu sau antichizat, cu modele clasice sau melanjuri eclectice de motive etno si dantelarii sofisticate de fier. Astfel de ceasuri dau o nota de eleganta si unicitate interioarelor. Oferta este atat de variata, incat reuseste sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. 

Citeste si: Solutii decorative pentru pereti

In functie de decor si tipul incaperii, ceasurile pot fi fixate de perete pentru a-l decora si a-i oferi un aspect estetic unic, special. Ceasurile de mare precizie si cu un design deosebit pot inlocui cu succes un tablou sau o decoratiune, daca tema aleasa pentru ceas este in ton cu designul incaperii.

Daca sunteti in cautarea unui ceas de perete cu design deosebit sau daca nu ati descoperit inca un model care sa se integreze in amenajare, va puteti inspira din colectia ce ceasuri pe care v-o punem la dispozitie in galeria foto.

Articole similare

Te abonezi si castigi!

casamea.ro

Ce flori sunt la moda in 2016?

casamea.ro

(P) Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta

casamea.ro

Lasă un comentariu