Image default
Amenajari Exterioare

Ce trebuie sa stiti despre piscinele gonflabile?

Daca te temi de costurile mari generate de construirea si intretinerea unui bazin poti opta pentru o varianta mult mai economica de care se vor bucura, in special, copiii: piscina gonflabila.

In magazinele de specialitate veti gasi o varietate extrem de mare de piscine gonflabile. Diversitatea se regaseste atat  in ceea ce priveste capacitatea, designul, dotarea cat si costurile de montaj si intretinere. O piscina, indiferent de tipul pe care il alegeti, nu este doar un bazin umplut cu apa. In cazul piscinelor gonflabile trebuie sa luati in calcul instalarea unor echipamente specifice care sa asigure circulatia si filtrarea apei. In plus, pentru sanatatea celor dragi trebuie sa va asigurati ca apa este tratata cu substante speciale care elimina impuritatile.

Cand alegeti o piscina gonflabila trebuie sa  faceti un calcul legat de numarul de persoane care o vor folosi dar si frecventa cu care aceasta va fi utilizata. In plus, este important sa va ganditi, inca din prima zi, la un spatiu de depozitare adecvat pe timpul iernii.

La capitolul costuri treceti pe lista costurile estimative pentru curatarea si purificarea apei, cheltuielile legate de umplerea, golirea si reumplerea piscinei dar si cele generate de consumul de energie, pentru ca majoritatea modelelor de piscine au incorporate si echipamente electrice.

La achizitionarea unei piscine gonflabile, setul de baza ar trebui sa contina sistemul de filtrare – pompa de filtrare/recirculare si filtru cartus, la care se adauga scara, folia de protectie, prelata, accesoriile pentru curatare, skimere si DVD-ul cu instructiunile de instalare.

Bazinul trebuie amplasat pe o suprafata solida si plana pentru a preveni prabusirea lui sau vreo inundatie. In plus, nu amplasati bazinul sub linii de curent electric, ori deasupra unor tevi, cabluri ori a altor linii utilitare.

Articole similare

4 pasi ca sa ai un birou productiv, dar si sic

casamea.ro

Oglinda – un accesoriu care nu poate lipsi din nicio baie

casamea.ro

Este sezonul grătarelor!

casamea.ro

Lasă un comentariu

17 − 1 =