Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Ce stil de amenajare ti se potriveste

In amenajarea oricarui interior, primul pas il constituie stabilirea stilului de amenajare deoarece, in functie de acesta, vei achizitiona ulterior materialele pentru finisaje si tipul de mobilier.

Ignorand acest aspect, va fi dificil mai tarziu sa schimbi decorul doar cu ajutorul accesoriilor. Mai mult de atat, o casa decorata in stilul care te defineste cel mai bine, va deveni un mediu prietenos, in care iti va placea sa petreci cat mai mult timp.

Citeste si: Cum alegi stilul casei tale

Daca iti doresti sa realizezi o amenajare pe termen lung, atunci ar fi indicat sa adopti stilul clasic. Daca, insa, te atrag formele simple, contrastele de culori si formele lucioase, amenajare moderna este ceea ce iti trebuie.

Placerea de a te intoarce in trecut, de a pune accentul pe elemente naturale si traditionale o poti valorifica prin amenajarea locuintei in stil rustic.

Citeste si: Stiluri de amenajare

O persoana nonconformista, plina de viata si de idei, dornica de nou si de schimbare, nu va agrea prea mult o amenajare „cuminte”.  Daca te regasesti in aceasta descriere, fa-ti curajul de a fi altfel, de a miza pe lucruri inedite, chiar daca este vorba despre mobilier sau accesorii.

Zugraveste peretii in culori indraznete, cum ar roz, oranj, verde sau turcoaz, cumpara sau comanda un mobilier in culori vii si expune accesorii si decoratiuni in forme sau cu modele haioase.

Citeste si: Cum creezi un decor in stil industrial

 

Articole similare

Mixer sau robot de bucatarie?

Elena Virlan

O bucatarie care te relaxeaza

Elena Virlan

Beach Bar House, un proiect inedit marca SpotOnDesign

Elena Virlan

Lasă un comentariu