Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Ce solutii sa folosesti pentru protejarea pardoselilor

In locuinta ta, locul in care paroseala trebuie protejata cu solutii speciale este garajul. Cu siguranta nu iti doresti ca aici sa se formeze gropi si sa fie permanent praf. Pentru a raspunde nevoilor tale, Sika dispune de o gama larga de sape sintetice care au rolul de nivelare, reprofilare si protectie a pardoselilor, fie ele de uz casnic sau nu.

Una dintre solutiile recomandate de specialistii Sika, in cazul in care doriti folosirea unei acoperiri pentru pardoseala este Sikafloor-2530 W, produs pe baza de rasina epoxidica bicomponenta, colorata, cu dispersie de apa, fara continut de solventi. Aceasta se poate folosi cu usurinta pe straturi de beton, sape cimentoase, sisteme antiderapante si mortare epoxidice. Asa ca, in cazul unui garaj, aceasta este solutia ideala, avand atat o rezistenta ridicata cat si o permeabilitate sporita la vaporii de apa.

Sikafloor-2530 W este retaiv usor de aplicat cu un trafalet cu par scurt. Trebuie insa sa tineti cont ca suprafata pe care faceti aplicarea sa fie curata si protejata impotriva umezelii, a condensului si a apei pe o perioada de cel putin 24 ore.

Mai multe detalii despre Sikafloor-2530 W, dar si despre alte produse Sika, puteti gasi pe www.sika.ro, cat si in retelele DIY partenere: Artsani, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.

Articole similare

Proiect de casa 20062011

RL online

Proiect de casa P+1

RL online

Cum alegem invelitoarea pentru acoperis?

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu