Image default
LifeStyle

Ce se va purta in 2011?

Asa cum stim de ceva timp incoace, oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de reciclare si refolosirea anumitor materiale sau obiecte in scopul protejarii mediului inconjurator. “Decoratul eco” este un trend care se va mentine si in anul 2011, asa ca mergi pe materiale eco-friendly, naturale, si cauta sa utilizezi mult lemn. O alta directie este aceea de a amenaja casa ori anumite incaperi intr-un mod care sa reflecte stilul vestimentar personal. Si asta deoarece trebuie sa ne dam seama ca ce culori purtam noi de exemplu vin foarte bine si pe unele piese de mobilier sau accesorii in locuinta.

Analizeaza printurile, modelele, nuantele si incearca sa le aplici si in casa, punandu-ti astfel la contributie creativitatea. Din ce in ce mai multe persoane sunt influentate si de muzica pe care o asculta, iar fanii stilului country de exemplu vor inclina mai mult spre tonuri pamantii si texturi mai aspre, in timp ce iubitorii de rock vor avea o predilectie spre negru, argintiu, accente metalice.

Nu uita de culori, indrazneste si foloseste-le cu incredere in casa, fie ca optezi pentru nuante de verde sau galben, cum ar fi lime sau galbenul lamaie, ori pentru fucsia, marouri si gri-uri deschise.

 

Articole similare

Dusmanul casei tale: igrasia

Elena Virlan

Protejeaza-te de frig cu o supa buna!

Mihaela Calin

Pasca traditionala cu branza de vaci

Elena Virlan

Lasă un comentariu