Image default
Practic

Ce presupune renovarea completa a unei locuinte

Inainte de renovare, aceasta casa in stil cottage avea un aspect deplorabil, fapt care a impus o reamenajare completa.

Casa a fost construita in 1920 si, de-a lungul timpului, a fost locuita de mai multe familii. In urma cu cativa ani, gratie unei echipe profesioniste, a beneficiat de o remodelare temeinica, astfel ca dintr-o casa neatragatoare a devenit o locuinta primitoare.

Mesterii si decoratorii au facut tot posibilul pentru a obtine spatii functionale, confortabile si cu un aspect placut. Planul de reamenajare a inclus schimbarea instalatiilor electrice (inclusiv a corpurilor de iluminat) si sanitare cu altele noi. De asemenea, au fost schimbate toate finisajele (plafoane, pardoseli, suprafete acoperite cu placi ceramice etc.). Straturile vechi de tencuiala au fost eliminate, peretii au fost indreptati si apoi zugraviti. Proiectul de renovare a inclus schimbarea acoperisului si instalarea unui sistem Hvac. Casa a fost dotata cu ventilatoare si diverse dispozitive, cu mobilier, obiecte sanitare si electrocasnice noi.

Daca finisajele exterioare propun culori indraznete, interiorul se axeaza pe culori neutre, indeosebi gri, care contribuie la crearea unor decoruri temperate. Incaperile sunt luminoase si foarte aerisite, ceea ce le permite proprietarilor sa le personalizeze mai bine prin accesorii si obiecte personale.

Pentru a va face o idee mai clara cu privire la transformarea uluitoare la care a fost supusa aceasta locuinta, accesati imaginile „after” si „before”.

Articole similare

Decor festiv in 3 pasi

Ana-Maria Oancea

Morfeus Regal – Nivel High Class pentru saltele

casamea.ro

Transformare radicala in living

Elena Virlan

Lasă un comentariu