Image default
Home

Ce poti face cu 200 de metri de lant de motocicleta si multa pasiune?

Conceptul a avut la baza dorinta de a aduce un plus de originalitate si autenticitate prin designul de produs handmade.  “La evenimentul de lansare a fost si Lil Lovell, cea care a fondat “Coyote Ugly” ȋn 1993 si a ramas placut impresionata de conceptul din spatele steagului care „flutura” la intrarea in club” a declarat Bogdan Banica, arhitectul care s-a ocupat de acest proiect.

Primul pas a fost desenarea pe o bucata mare de hartie a dinamicii steagului american.  Acesta a fost ulterior decupat dintr-o bucata de metal pe care au fost aplicati 200 de metri de lant de motocicleta fiind necesare peste 8000 de puncte de sudura. Au fost  

desenate stelele si pentru ca ii lipsea vitalitatea au fost adaugate si culorile Statelor Unite ale Americii cu spray-uri de vopsea, iar cu aerograful s-a creat senzatia de miscare, de „ape” ale steagului in bataia vantului.

Nu a fost deloc usor, fiind nevoie de 4 zile de munca intensa, dar a meritat intru totul pentru ca odata finalizat a ajuns sa se potriveasca perfect cu atmosfera industriala din club. Piesele de design  special create pentru club, realizate din materiale reinterpretate ca utilitate, mesele si scaunele de bar  cu cadrul metalic au indus si ele tendintele de decor din zona industriala.

In spatele acestui proiect a stat una dintre cele mai tinere, indraznete si profesioniste echipe ce se reuneste in cadrul firmei de arhitectura si design interior „Atelier 507”. Acestia au considerat inca de la primele proiecte pe care le-au realizat ca inovatia si creativitatea sunt factorii ce fac diferenta in acest domeniu.

Indiferent de tematica proiectului (amenajare de club, restaurant, locuinta privata, showroom) cele mai importante aspecte pentru echipa Atelier 507 sunt sa surprinda esenta locului respectiv si spiritul conceptului, pentru ca astfel sa fie posibila oglindirea personalitatii beneficiarului in tot ceea ce se realizeaza. Acestia ofera o gama completa de servicii de arhitectura adaptabila fiecarui proiect, capabila sa satisfaca toate exigentele.

Atelier 507 a realizat multe proiecte, a raspuns multor provocari si a dus la bun sfarsit ceea ce intr-o poza poate parea un exercitiu frumos de imaginatie. Cele mai importate dintre acestea au constat in: amenajari de apartamente si penthouse-uri, extindere Hotel Trianon si amenajare camere, amenajare Stakehouse Constanta, amenajare Coyote Ugly Constanta, amenajare spatii comerciale (Darel, Cristalini), vinoteca Sunplaza Mall, terasa Genesis Constanta, pensiune vanatoreasca Orsova, concept crama, concept Simigeria Petru Afi Cotroceni, concepte SPA, concept casa unifamiliara.

Toate acestea s-au diferentiat prin note de originalitate si idei creative care au pus in valoare spatiile respective. Dincolo de daruirea si pasiunea celor implicati in toate aceste proiecte a contat de fiecare data multumirea beneficiarilor de a avea la final spatiul perfect adaptat dorintelor lor, in care „amprenta Atelier 507” ii incanta si ii surprinde placut de fiecare data.

Articole similare

5 proiecte simple pentru locuinte cochete

casamea.ro

„Caldura a prins culoare”

RL online

Cum sa transformi o camasa barbateasca intr-o husa creativa

Catalina Coca

Lasă un comentariu