Image default
Amenajari Interioare

Ce ne face fericiti acasa?

Un design bine gandit, mirosul mancarii gatite si timpul petrecut cu familia contribuie de asemenea la fericirea domestica. Iar daca te simti abatut, poate e cazul sa redecorezi. 87% din cele 6000 de persoane chestionate spun ca amenajarea casei are impact asupra nivelului general de fericire. Asa ca daca ti-ai renovat sau redecorat recent locuinta ar trebui sa fii mai fericit decat inainte.

Majoritatea respondentilor (74%, respectiv 70%) considera ca ferestrele generoase si mobila confortabila sunt esentiale pentru starea lor de bine. In ceea ce-i priveste pe barbati, (aproape) nimic nu-i face mai fericiti decat un televizor cu ecran mare. In plus, sunetul unui astfel de televizor ii bucura pe barbati mai mult decat pe femei (15% versus 5%). Ceea ce inseamna ca nici nu e nevoie ca barbatii sa se uite la TV ca sa fie fericiti, e suficient sa-l auda!

In general, oamenii sunt mai fericiti in spatii curate, organizate si comode (72%). Cum poate era de asteptat, barbatii prefera camerele confortabile, in timp ce femeile pretuiesc mai mult ordinea si curatenia.

Pentru 42% din respondenti camera de zi este locul in care se simt cel mai bine, pe cand 15% sunt mai fericiti in bucatarie. In schimb, cei care considera ca locuinta lor are nevoie de o renovare se simt mai bine in dormitor. Oare de ce?

Dar care sunt lucrurile care nu ne fac deloc fericiti cand suntem acasa? Asa cum probabil ghiceati, e vorba despre spalatul vaselor si facutul patului.

Pe voi ce va face fericiti cand sunteti acasa? 

 

 

Articole similare

Perdelele și draperiile – accesorii fermecătoare pentru o casă fermecătoare

casamea.ro

O noua achizitie pentru bucatarie: masina de spalat vase

Elena Virlan

Baile mici pot fi colorate

Elena Turcu

Lasă un comentariu