Image default
Home

Ce beneficii oferă o cabină de duş cu hidromasaj performantă

Când ajung în etapa de utilare a băii, foarte mulţi proprietari se confruntă cu aceeaşi dilemă. Ce să aleagă: o cadă sau o cabină de duş?

Un răspuns rapid este greu de dat deoarece trebuie luaţi în calcul o serie de factori, dintre care suprafaţa băii, stilul de viaţă al proprietarilor şi bugetul sunt cei mai importanţi. Dacă baia are o suprafaţă mică, iar utilizatorii au un stil de viaţă mai alert, cea mai potrivită soluţie este achiziţionarea unei cabine de duş cu hidromasaj.

O astfel de cabină reprezintă combinaţia perfectă între confort, eficienţă şi design. În plus, cabina de duş cu hidromasaj îţi oferă mai multe opţiuni, în funcţie de timpul de care dispui şi nevoile de moment. De exemplu, ai posibilitatea să alegi un duş rapid, atunci când te grăbeşti, o baie lungă şi relaxantă, atunci când eşti obosit (dacă alegi o cabină de duş cu o cădiţă adâncă), dar şi clipe de răsfăţ al simţurilor, dacă, pe lângă hidromasaj, cabina are şi alte dotări cum ar fi cromoterapie şi aromaterapie.

Cabinele de duş performante sunt spaţioase (înălţime, lungime şi lăţime) şi împărţite în două zone: una pentru duş şi una pentru uscare. Zona de duş este prevăzută cu o coloană de hidromasaj cu pară de duş mobilă şi jeturi pentru hidromasaj cu dublă funcţie – de relaxare şi stimulare. Invertorul de funcţii îţi permite să opreşti sau să porneşti duşul fix, duşul mobil sau duzele de hidromasaj. Temperatura apei poate fi menţinută constantă de bateria termostatică ce remediază fluctuaţiile prin recalcularea proporţiei de apă caldă/apă rece. Zona de uscare poate fi prevăzută cu scaun, coş de rufe, rafturi, oglindă etc. Cabinele inovatoare conţin LED-uri, ventilatoare pentru dezaburire, oglinzi şi sisteme de închidere a uşilor pe bază magnetică.

Funcţiile suplimentare îţi oferă să alegi ce varianţă îţi convine mai mult: duş cu efect de ploaie sau cascadă, jacuzzi, baie de aburi, lumină etc. Pentru un plus de confort, unele cabine au ecrane touchscreen ce fac posibilă controlarea duşului de la distanţă, funcţii de divertisment, precum radio şi CD sau difuzoare de comandă încorporate în plafon, telefon; detalii care fac diferenţa. Cu astfel de dotări suplimentare, o cabină de duş cu hidromasaj transformă fiecare minut petrecut sub duş în clipe de relaxare şi bucurie.

Cabinele de duş inovatoare sunt şi uşor de întreţinut. Tratamentul aplicat pe ambele părţi ale peretelui cabinei împiedică depunerile de calcar (la unele modele chiar şi anti-ceaţă şi anti-zgârieturi).

Sursa foto:

www.pinterest.com

Articole similare

Care sunt cele mai bune produse pentru curățarea și igienizarea spațiilor?

casamea.ro

4 moduri inedite de a expune fotografiile in casa

Madalina Constantin

Cum poti imbunatati aspectul unui perete cu ajutorul sipcilor din lemn

comunicat de presa

Lasă un comentariu