Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Ce ai cumpara daca ai avea 10mil euro? – Villa Les Rochers

Spatiul privat, ce beneficiaza de 4500 mp teren, este localizat in Franta, pe Coasta de Azur.

Locuinta propriu-zis are 850 mp si arata impecabil, fie ca vorbim de arhitectura, stil de amenajare, peisagistica sau panorama. Perfectiunea pare ca si-a gasit salas in cel mai frumos si mai bogat loc de pe pamant, Monaco.

Construita in stilul Bell Epoque, in anul 1905, ea a pastrat in perfecta stare toate detaliile ce o fac atat de deosebita. Renovarea, ce a avut loc la standarde exceptionale, nu a insemnat o modificare de structura sau stil, ci a adus o mica imbunatatire astfel incat proprietarii sa beneficieze de tot confortul prezentului.

Cele 4 nivele tradeaza in ansambu un exterior mediteranean, insa un ochi dibaci va descoperi delicate semne ale unui stil egiptean. Acestea se regasec mai ales la nivelul ramelor ferestrelor.

Este impecabila din toate punctele de vedere, fiecare camera, fiecare dormitor din cele 10, asteapta sa fie descoperite, sa fie admirate in toata splendoarea lor.

Numai cateva anexe din jurul casei, construite recent amintesc de epoca tehnologiei, in rest, domneste o atmosfera burgheza.

Acelasi aer il regasesti si in gradina care s-a pastrat de-a lungul vremii. Copaci care depasesc o suta de ani sunt martorii acestei gradini mature, cu specii rare de flori si alei atent ingrijite. O plimbare la apusul soarelui va insemna o calatorie in timp. Iar la toate acestea se adauga panorama, marea albastra cu valurile ei agitate ce se sparg spumegand de coasta stancii.

Fiind o locuinta de familie, locurile de relaxare, de servit masa, sunt nelipsite, la fel ca si piscina cu plaja uscata.

Articole similare

Bucatarie practica intr-o suprafata redusa

Ana-Maria Oancea

Mobilierul ca structura despartitoare

Oana Voicu

Casuta simpla, dar fermecatoare

Elena Virlan

Lasă un comentariu